fbpx
skip to Main Content
UFORMELL MINGLING: Det er tilrettelagt for forretningssamtaler av en mindre formell karakter under Gründerpub som har sesongavslutning 7. juni. Bildet er tatt under forrige Gründerpub, som for anledningen ble arrangert på Haandverkeren.

Sesongavslutning for Gründerpub

DNB sine lokaler i kvadraturen blir åsted for siste Gründerpub før sommeren og lokker med et litt mer spenstigere innhold enn vanlig.

Gründerpub er et tiltak initiert av et par selvstendig næringsdrivende tilknyttet kontorfellesskapet CoWorx, som en uformell møteplass for gründere, oppfinnere og idéskapere. Arrangementet har vært organisert sporadisk men forsøksvis månedlig siden sensommeren 2016.

Tiltaket skulle fungere som en erstatning til gründertreffet i regi av Gnist da det ble lagt ned. Gnist var en løst organisert gründerforening i Kristiansand som stod for et lignende evenement med hovedsete i Bankkjelleren.

Uformell møteplass
Torsdag den 7. juni klokka 18:30 blir det altså sesongavslutning for Gründerpub før sommerferien. Tradisjonen tro flyttes Gründerpub til en ny lokasjon, etter to-tre ganger på samme plass. Åstedet for sesongavslutningen blir i DNB sine lokaler i Markens gate 19, og DNB lokker med litt mat og drikke, stand-up komedieshow med Eirik Krokås og en DJ som står for passende musikk. I løpet av kvelden, etter ca. 22:30, vil arrangementet flyttes til Bakgården Bar for mer uformell mingling og samvær.

For alle
CoWorx, som normalt er vertskap for arrangementet, presiserer at Gründerpub er for alle.
– Man trenger verken være gründer eller medlem hos oss for å delta, understreker daglig leder i CoWorx, Terje Klungland.
Arrangementet er gratis, men på grunn av dets popularitet krever det at man registrerer seg før ankomst. Det er begrensede plasser og førstemann til mølla. Innmelding skjer via en lenke på evenementets facebookside. Man kan ta kontakt med DNB i Kristiansand eller CoWorx dersom man behøver hjelp til å registrere seg.

Back To Top