fbpx
Annonse:
MANGE FOLK: Tusenvis Av Store Og Små Var Samlet På Øvre Torv Under Byfesten.
MANGE FOLK: Tusenvis av store og små var samlet på Øvre Torv under Byfesten.

Festivalstemning i sentrum

Tusenvis av glade mennesker var samlet til Byfest på Torvet den første lørdagen i juni.

Kveldsprogrammet for Byfest på Torvet fungerte som en vitamininnsprøytning på døsige kristiansandere i sommervarmen. Allerede en time før showstart hadde de ivrigste ungdommene samlet seg foran scenen på Øvre Torv. Flere tusen feststemte mennesker var samlet da åpningsartisten startet. Forsamlingen ble bare større og større og lydnivået høyere utover kvelden.
Arrangementet var sponset av Thon og ble holdt i anledning åpningen av det nye hotellet Thon Hotel Parken. På plakaten stod Sigrid, Kurt Nilsen og Freddy Kalas. Konferansierer for anledningen var Magnus Devold, kjent fra blant annet talkshow-programmet «I kveld med Ylvis», og Hasse Hope, mest kjent fra humorserien Karl Johan på NRK.

Det var en god blanding av ulike mennesker til stede, spesielt da Kurt Nilsen i storform stod på scenen, og stemningen var positiv. Kurt, som egentlig hadde tenkt å ta fullstendig fri hele sommeren, proklamerte fra scenen at han ikke kunne si nei da han fikk anledning til å besøke Kristiansand igjen. Dermed ble dette den eneste konserten han gjør før hans sedvanlige julekonserter starter.