fbpx
skip to Main Content

Posebymarkedet fortsetter i Posebyen

Tradisjonen tro, fortsetter Posebymarkedet hvor det har vært i de senere år; øverst i Kronprinsens gate og deler av Kristian IV´s gate.

I forrige utgave omtalte Sørlandsavisen uheldigvis bruktmarkedet som fant sted på Torvet den 19. mai som en videreførelse av det velkjente Posebymarkedet som har foregått hver sommer siden 1998. Som tidligere år vil Posebymarkedet bli arrangert i øvre del av Kronprinsens gate og deler av Kristian IV´s gate. Dette forsikrer lederen av foreningen Posebymarked, Laila Karlsen.

Påmelding unødvendig
I følge henne er hvem som helst velkommen til å delta, både som selger og handlende. Påmelding eller registrering er ikke påkrevd, med mindre man skal selge fra bil.

Hver lørdag
Årets første marked var lørdag 2. juni. Dette vil fortsette hver lørdag ut juni og juli. Siste marked blir den 4. august. Der vil man finne lopper og bruktvarer av alle slag.

– Vi åpner klokka 10:30, men folk begynner å strømme til allerede 09:30, sier Laila Karlsen.

Dans og kaffe
Markedet slutter ikke før fire på ettermiddagen, og er man heldig kan man oppleve dansemusikk.

– Folk er glade i å danse. Det så vi sist gang. Derfor vil vi forsøke å holde på det, røper Karlsen.

Ettersom alt gjøres på frivillig basis, varierer antall selgere fra gang til gang. Det har på det meste vært 30 selgere på en lørdag under markedet, som i sin tid ble initiert av kulturkontoret ved Kristiansand kommune.

– Er man interessert i å bare kikke, ta seg en kaffetår og slå av en prat, er man også velkommen.

Back To Top