fbpx
Annonse:
SKÅL: Anna Willrodt, Prosjektleder I SØRF, Inviterer Til Lønningspils For Musikere.
SKÅL: Anna Willrodt, prosjektleder i SØRF, inviterer til Lønningspils for musikere.

Sommeravslutning for Lønningspils for musikere

Lønningspils for musikere er et tiltak i regi av SØRF som arrangeres månedlig i Kristiansand. Onsdag 20. juni er det sesongavslutning for arrangementet før sommerferien begynner.

Sørnorsk kompetansesenter for musikk sin månedlige samling for musikere på Haandverkeren er en arena hvor musikkbransjefolk, ikke bare musikere, på Sørlandet kan møtes over en uformell prat og en drink.

I følge prosjektleder Anna Willrodt har dette vært arrangert siden august i fjor.

– Hensikten er å skape en møteplass utenfor våre faglige fora. SØRF arrangerer mye kompetansegivende og faglig i løpet av hele året, men vi har sett at det finnes behov for mer uformelle møteplasser hvor folk bare kan prate og skape nye relasjoner i fred. Samtidig er det meningen at man skal ha det litt gøy over en øl mens man utveksler erfaringer, forteller hun. Onsdag 20. juni er det siste anledning før SØRF tar sommerferie.
– Vi tror at spennende ting skjer når folk blir satt i samme rom, står det på arrangementets facebookside.