fbpx
Annonse:
STEMNINGSFULLT: Bilet Er Fra En Av Fjorårets Konserter. På Scenen F.v.: Snorre Grimstad, Ole Alfsen Og Nils H. Nilsen. Foto: Spiregården.
STEMNINGSFULLT: Bilet er fra en av fjorårets konserter. På scenen f.v.: Snorre Grimstad, Ole Alfsen og Nils H. Nilsen. Foto: Spiregården.

Inviterer til lavmælte bakgårdskonserter

Fakta: Konsertprogrammet:

22. juni: Rossman
6. juli: Nora Legrand
20. juni: Ole Alfsen
3. august: Vero Noah
17. august: Jørgen Dahl Moe
31. august: Sheila Simmenes & Peter Mesquita

Spiregården byr på utendørs fredagskonserter gjennom sommeren med spennende artister.

Spiregården er bakgården til en kafé i Posebyen som til nå har arrangert sporadiske konserter. Jentegjengen om kollektivt driver kafeen innrømmer at konsertene som oftest ble satt opp spontant og med tilfeldige, lokale artister.

Nå melder jentene at de har gjort avtale med en lokal agent som skal sørge for en mer profesjonell booking.
– Vi skal fremdeles fremme de lokale artistene som er gode og som har potensiale til å nå langt, presierer Nora Marie Heir som er med og driver kafeen i bakgården i Dronningens gate.
– Konsertene vi har arrangert tidligere har gått over all forventning både med tanke på besøkstall og stemning, påstår Kristin Stavseth Knutsen.

Tilbakelent
Nå håper de på enda flere besøkende. Derfor arrangerer de en konsertrekke de kaller for Sommerkveld på Spiregården. Felles for musikken er at den er tilbakelent og spartansk fremført. På kafémenyen finnes en rekke vegetariske og veganske retter, kaker, smoothie, økologisk øl og bio­dynamisk naturvin. Konsertene starter kl. 20:00.

I stedet for å betale inngangs­billett, oppfordres publikum til å tipse ­artistene via VIPPS.