fbpx
skip to Main Content
FORNØYDE: F.v: Nora Marie Heir og Tina Mersland fra Spiren Kafé er veldig fornøyd med responsen på byttemarkedet.

– Dette skal vi gjøre flere ganger

Spiren Kafé hadde knapt et ledig bord under årets første sommermarked. Tina Mersland og Nora Marie Heir er kjempefornøyde med responsen og gleder seg til en sommer med en masse arrangementer.

Selv om været ikke viste seg fra sin beste side hadde en hel rekke mennesker funnet veien til Dronningens gate søndag den 17. juni. Hver søndag frem til 19. august planlegger jentene bak Spiregården å holde et nytt sommermarked med forskjellige tema.

– I dag har vi byttemarked her som vi har utlyst blant annet på Facebook. De fleste av oss har klær og ting vi ikke lenger trenger, forteller Tina.

Gjenbruk
Spiren Kafé serverer vegansk mat og i lokalene holder også yogasenteret Emijoly Yoga & Pilates til. Sommer- og byttemarkedet ble for anledningen flyttet inn i yogasalen da værgudene ikke var helt på lag.
– Folk leverte inn ting til byttemarkedet fredag og lørdag. Responsen har vært veldig god og vi kommer definitivt til å gjøre dette flere ganger. De fleste har noe å kvitte seg med og de fleste av oss syntes jo det er gøy å ta med noe nytt hjem, smiler hun.

Nora forteller at sommermarkedene trekker mye folk og at Spiren Kafé ønsker å være et samlingssted.
– Det er i tiden med bærekraftighet og gjenbruk. Vi ønsker å skape noe nytt og gleder oss til videre markeder utover sommeren, røper hun.

Festival
Videre forteller jentene at Spiren Kafé har fått skjenkebevilgning og at en rekke arrangementer står på planen.

– Vi skal ha flere konserter og vi skal arrangere yogafesival, noe vi gleder oss veldig til, avslutter hun.

Back To Top