fbpx
skip to Main Content
Galleri Hestman holder til i Kirkegata 19. - Velkommen inn til oss her i Kirkegata, sier Victor og Gabrielle. Victor har nå knyttet kontakt med Gabrielle Mandez, opprinnelig fra Mexico med lang erfaring med restaurering av bilder for bl.a. bibliotek og kunstutstillinger. Hun har restaurert bilder i mer enn 20 år.

Galleri Hestman inn i nye lokaler

Det har snart gått ett år siden Victor Goman (34) videreførte butikkdriften sin i Kristiansand. Nå har han flyttet inn i nye lokaler, enda nærmere Markens.

– Det har blitt veldig trivelig her, konstaterer Victor som fortsetter med det samme; restaurering av oljemalerier.

Restaurasjonstrang
Victor har merket økning i antall oppdrag siden han flyttet til nye lokaler enda nærmere sentrum. Men fortsatt tror han det finnes mange oppdrag som blir satt til sides i de tusen hjem.

– Det er mye som trenger å restaureres. Malerier som er flekket, har rifter, hull eller løsmaling. Alt kan utbedres her hos oss, sier han.

20 års erfaring
For å stille sterkere overfor et økende antall kunder, har Victor knyttet kontakt med Gabrielle Mandez, opprinnelig fra Mexico med lang erfaring med restaurering av bilder for bl.a. bibliotek og kunstutstillinger.

Hun har restaurert bilder i mer enn 20 år. På en meget innholdsrik CV, får en informasjon om et innholdsrikt liv.Nå kommer hun til å gjøre dette møysommelige arbeidet sammen med innehaver Victor Goman, med utsikt utover Kirkegata.

Egen barnekrok
I de nye lokalene er det også innredet en ny krok for barnas lek og avkobling mens foreldre kan se på kunstverkene som er til salgs. Victors sønn, Eldar (7) tilbringer mye tid her – og han håper gjerne å treffe andre også.

– Det er viktig at vi har en avdeling for barn i butikklokalet. Galleri kan være kjedelig for dem, men i barnekroken kan de sitte og ha det gøy, forteller Victor mens vi registrerer et fornøyd uttrykk i ansiktet til sønnen Eldar.

12 år i Norge

Det er 12 år siden Victor kom til Norge. Han startet Galleri Hestmanden i Arendal. Dette drev han inntil i fjor sommer, da han flyttet med kone og barn til Kristiansand.

Back To Top