fbpx
skip to Main Content

Ny teknologi­konferanse til Kristiansand

Kristiansand får sin egen teknologikonferanse under Sørveiv. Sørveiv Tech arrangeres for første gang den 1. november.

Sørveiv går i bransjetreffet South By South-West (SXSW) sine fotspor når de bringer teknologi inn i programmet for festivalen. SXSW, som arrangeres hvert år i Austin, Texas, har vokst fra å bli et musikkbransjetreff til å inkludere et vell av forretningsaspekter i sitt massive program, inkludert mat, film og teknologi, blant annet.

Sørveiv vokser
Sørveiv-paraplyen har to påfølgende dager med Sørveiv Music Summit og Sørveiv Live. Sørveiv som helhet dreier seg om teknologianvendelse, digitalisering, entreprenørskap, talenter og fokus på gode opplevelser.

Hver høst samles nemlig musikkbransjefolk fra inn- og utland i Kristiansand. Sørveiv Music Summit setter viktige spørsmål i dagens internasjonale musikkindustri på dagsorden. Sørveiv Live er festivalen hvor nye artister får vise seg frem for både bransje og publikum. Sørveiv Tech vil foregå samme helgen, 2. og 3. november.

Lederskap og vekst
Sørveiv Tech er en nasjonal teknologi- og næringslivskonferanse som skal handle om å skape, lede og vokse i det teknologiske skiftet. Konferansen er ment å være en arena for å lære, bli inspirert og dele om kreativ og bærekraftig anvendelse av ny teknologi, i følge deres nettsider.

Sørveiv Tech har mål om å bli en tverrfaglig møteplass for alle som er opptatt av innovasjon og teknologi. Her møtes toppledere i næringslivet, ledere innen marked, innovasjon, teknologi, IT, gründere, investorer og studenter. Her skal ulike fagfolk kunne mingle, utveksle ideer og utforske mulighetene for samarbeid.

Spørsmål programmet tar opp er; hvordan anvende teknologi til å skape bærekraftige forretningsmodeller, hva gjør ledere for å lykkes med omstilling i det digitale skiftet, og hvordan kan tradisjonelle virksomheter og tech-startups skape suksess sammen?

Kjente bedrifter deltar
På programmet for Sørveiv Tech, står debatter, foredrag og presentasjoner. Blant foredragsholderne finner vi Dag Wigum fra Telia, Isabella Alveberg fra Snøhetta, Kristian Heim fra Microsoft Norge og Stein Petter Aannerud fra Equinor.

Back To Top