fbpx
Annonse:
FLEKSIBEL: Gulli Byr På Akrobatikk Hvor Hun Gjør Det Ekstra Spennende Ved å Balansere Flere Lysekranser Samtidig. Foto: Tobias Hole Aasgaarden.
FLEKSIBEL: Gulli byr på akrobatikk hvor hun gjør det ekstra spennende ved å balansere flere lysekranser samtidig. Foto: Tobias Hole Aasgaarden.

Eksotisk familie­forestilling på Aladdin

Barnas Musikkteater inviterer til forestilling med akrobatikk, dans og magi idag (onsdag 10. oktober).

Ürümqi er en liten, autonom stat i norddelen av Kina, som har sin egen folkemusikk og folkedans. Fra dette lille landet kommer Gulnigar Naman (29), bedre kjent som Gulli. Hun er en akrobat som har deltatt på Norske Talenter, hvor hun galant balanserte 25 brennende stearinlys mens hun bevegde kroppen på måter få nordmenn er i stand til.

Avansert
Onsdag 10. oktober gjester hun Aladdin scene i Kristiansand med familieshowet sitt fylt med avansert akrobatikk og tryllekunst med kort og silke. I denne forestillingen forteller hun et kinesisk eventyr gjennom bevegelser og dans, og trollbinder store og små mens hun balanserer levende lys.

Norske Talenter
Gulli fant kjærligheten i Norge og bor i dag i Kristiansand med sin mann og deres barn. Nå underviser hun i balansekunst og reiser rundt til store og små i hele landet.
Performance-artisten er kjent fra programmet Norske Talenter på TV 2, hvor hun danset seg helt til semi-finalen.

Gulli er utdannet ved det prestisjetunge Xinjiang University of Arts. Allerede fem år gammel startet hun på akrobatikkskole, og da hun var tenåring trente hun hele åtte timer hver dag.

Besøker barnehager
I regi av Barnas Musikkteater har Gulli reist rundt til over 60 barnehager, og fortsetter å fortrylle publikum over hele Norge.
Sonia Loinsworth fra Barnas Musikkteater visste at hun hadde funnet en skatt da hun møtte Gulli.

– Hun er en fantastisk balansekunstner og akrobat, og hun får god kontakt med små barn. Dette er enestående i Norge.

Arrangementet starter kl. 17:00.