fbpx
skip to Main Content
MÅ SKJÆRE NED: Widerøe kommer til kort i statsbudsjettet og må redusere antall flyvninger og ruter fremover. Foto: pressebilde.

Widerøe må kutte flyruter

Flyselskapet Widerøe melder om at de må redusere sitt rutetilbud som følge av statsbudsjettet.

I følge Widerøe ser flyselskapet seg tvunget til å begrense sitt flyreisetilbud på grunn av manglende subsidiering over statsbudsjettet for neste år.
– Dette er langt fra tilstrekkelig til å sikre de nødvendige rammebetingelser for en videre utvikling av det kommersielle kortbanenettet i distriktsnorge. Vi håpet at forståelsen for denne viktige kollektivtrafikken hadde økt og at det skulle skapes bedre forutsetninger for en styrking av tilbudet. Dette vil dessverre få konsekvenser for flytilbudet Widerøe er i stand til å levere, forteller de i en pressemelding.

Selskapet vil nå gå igjennom sine tilbud og vurdere hvilke ruter som skal reduseres, samt hvilke destinasjoner som eventuelt må fjernes fullstendig fra Widerøe-kartet. Widerøe vil komme tilbake til dette så snart dette er klart. Dette vil sannsynligvis ta noen uker. I mens må de reisende smøre seg med tålmodighet og pendlerne håpe på det beste.

Back To Top