fbpx
skip to Main Content
FORNØYDE: F.v: Nils Erik Henriksen og Tonette Weidemann Klæboe er storfornøyde med åpningen.

– Tilbakemeldingene har vært veldig gode

Åpningsdagen gikk over all forventning for teamet bak Møblene.no på Bergemoen i Grimstad. Tonette Weidemann Klæboe gleder seg til fortsettelsen.

Etter en massiv oppussingsjobb i nye lokaler åpnet Møblene.no sin første fysiske butikk på Bergemoen i Grimstad. Butikken er innredet med flere små rom for å best kunne vise frem alle fordelene man får ved å velge «smarte møbler».

  • Plassbesparende møbler har vært populært i andre deler av verden i mange år, men her i Norge har vi vært bortskjemte med all den plassen vi trenger, forteller daglig leder Nils Erik Henriksen.
DEMONSTRERER: Nils Erik Henriksen demonstrerer hvordan man kan utnytte plassen best mulig ved å bruke «smarte møbler». Arkivbilde

Fullverdig

Det er Grimstadgründeren Jan Erik Groos og Fair Deal Gruppen som for tre år siden utviklet en kolleksjon med møbler du kan gjemme i veggen når de ikke er i bruk. Etter et år med nettsalg bestemte han seg i samarbeid med Nils Erik om å starte møbelbutikk i Grimstad.

  • Vi har veldig mange businesskunder og nå ønsker vi at også hvermannsen skal få se hva vi holder på med. Her kan alle komme å se og prøve produktene våre, smiler Nils Erik som tidligere har vært daglig leder for Hødnebø Møbler AS og Industrisøm AS.

 

En runde i butikken viser at det ikke bare er «smarte møbler» som har funnet veien innenfor dørene. En hel rekke tradisjonelle møbler og senger står utstilt og Nils Erik legger vekt på at Møblene.no er en fullverdig møbelbutikk.

  • Her i butikken kan du kjøpe det aller meste du trenger av møbler. Mye er produsert av Industritre på Østerhus. Vår spesialitet er nok soverom og vi kan tilby både senger du kan gjemme i veggen på dagtid og tradisjonelle rammemadrasser og kontinentalsenger fra kjente leverandører, smiler han.

 

Innbydende

På åpningsdagen er butikken full av nysgjerrige mennesker og interiørkonsulent Tonette Weidemann Klæboe forteller at det har vært jevnt med besøkende hele dagen.

  • Mange er nysgjerrige på konseptet og stakk innom for å se hva dette her er for noe. Tilbakemeldingene så langt er veldig gode og mange syntes det er spennende at noe slikt har kommet hit til Grimstad, sier hun.

 

Nå ser Nils Erik og Tonette frem til at flere skal ta turen. Tonette forteller videre at alt kan spesialbestilles og tilpasses for å passe inn slik kunden måtte ønske.

  • Mange virket overrasket over at butikken er så varm og innbydende som den er. Ikke minst at vi selger mye mer enn bare «smarte møbler». Nå gleder vi oss til fortsettelsen og håper mange tar turen for å se hva vi har og tilby, avslutter hun.
MØBLER: Butikken har en blanding av tradisjonelle møbler og «smarte møbler».
Back To Top