fbpx
skip to Main Content
KVELD: Rundt 500 damer deltok på arrangementet mandag kveld.

Vellykket «damenes aften» på Bohus

Rådet fra Halvor Bakke til de rundt 500 fremmøtte var klar. Følg magefølelsen og gjør som du selv vil. Ikke minst: Aldri gi fra deg fargekoden.

Humoren satt løst og latteren var aldri langt unna da selveste Halvor Bakke gjestet Bohus i Sørlandsparken under «Damenes aften» mandag kveld. Rundt 500 damer i alle aldre benket seg ned for å høre hva interiørguruen kjent fra programmer som Homsepatruljen, Eventyrlig oppussing og Norges styggeste rom hadde å formidle. Bakke har også en egen Signaturkolleksjon som selges på Bohus.

  • Dette er åttende gang vi arrangerer «Damenes aften» her i Sørlandsparken. Det tok noen år før arrangementet satt seg, men nå ble alle billettene revet vekk, forteller varehussjef Morten Finstad.
INN: Det var trangt om plassen opp rulletrappen når alle skulle inn på en gang.

Mye penger

Bohus kjører konseptet «Damenes aften» på sine butikker over hele landet. Etter stengetid blir dørene på nytt åpnet kun for de som har sikret seg en plass. Disse damene fikk så nyte godt av eksklusive tilbud, gode rabatter, noe godt å bite i og noe godt i glasset. I tillegg til Bakke holder Kathrine Sørland, Lisbeth Larsen og Signe Schineller foredrag andre steder i landet.

  • Jeg skal holde tilsammen 20 foredrag fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og jeg syntes det er utrolig hyggelig og givende, forteller Bakke til Sørlandsavisen før arrangementet starter.
  • Jeg møter masse fine damer med samme interesse for interiør som meg og ikke minst er det fint å treffe på alle de forskjellige Bohusbutikkene som selger varene mine. Det er alltid fint å komme til Kristiansand. Jeg har familie på Flekkerøy og har brukt mye tid her i alle år. Ikke minst så blir jeg så glad av å høre dialekten, smiler han.
KAKER: De fremmøtte fikk servert kaker og noe godt i glasset.

Han innleder foredraget med å fortelle at nordmenn pusser opp for 75 milliarder i året. I tillegg bruker vi ti milliarder på hytta. Vi bruker i gjennomsnitt 23,000 kroner og vi er i verdenstoppen når det kommer til å fornye hjemmet vårt.

  • Det er så mye penger at vi ikke skjønner hvor mye det faktisk er. Til sammenligning kostet flyplassen på Gardemoen cirka ti milliarder, sier han.

 

Behold koden selv

Han legger til at han nesten hver eneste uke får spørsmål om hvilken farger som er trendy. Svaret han gir er det samme som han har gitt de siste ti årene.

  • Hvilken farge vil du at det skal være? Om du liker blått så maler du veggen din blå. Det skal være en god ting å komme hjem og da skal man ha det slik man selv liker uavhengig av hva som er trenden, sier han.

 

Bakke oppfordrer damene til og mikse og trikse med ulike materialer og stiler for å gjøre hjemmet mer personlig. Han ønsker også å ta knekken på myten om at man ikke kan male veggene i mørke farger. Ikke minst råder han damene til å aldri gi fra seg fargekoden dersom man finner drømmefargen.

  • Det finnes så utrolig mange fine farger der ute. Stol på deg selv og finn den du selv syntes at er fin. Alt behøver ikke å se likt ut, det blir veldig kjedelig. Det er heller ikke hjernekirurgi å male, blir det feil så mal på nytt, smiler han til latter fra salen.
  • Blås i hva andre mener og følg magefølelsen. Hva som er fint hjemme hos dere er opp til dere å bestemme, avslutter han.

 

Utrolig gøy

Senere på kvelden ble det arrangert loddtrekning for alle som handlet.

  • Det er helt utrolig gøy å arrangere dette. I år kom det over 500 damer noe som er veldig morsomt, avslutter Lilly Ann Waage Jenssen fra Bohus.
Interiørguruen Halvor Bakke er kjent fra programmer som Homsepatruljen, Eventyrlig oppussing og Norges styggeste rom.
Back To Top