fbpx
Annonse:
VELKOMMEN: Sykkelguttane ønsker Velkommen På Hånes Senter.
VELKOMMEN: Sykkelguttane ønsker velkommen på Hånes Senter.

Selger sykler med livstidsservice

Etter bare et års drift i Kristiansand tar Sykkelguttane nok en gang sats og åpner ny butikk på Hånes Senter.

Det som begynte med en drøm om å drive for seg selv har i løpet av et år utviklet seg mye raskere enn hva Børge Hoem og Sali Rama våget å håpe på. Med tilsammen 50 års erfaring fra bransjen, åpnet de i august 2017 sin første butikk i Kristiansand.
– Vi begynte med to tomme hender og et brennende ønske om å få dette til, begynner Børge.
– Butikken i byen ble tatt veldig godt mottatt av befolkningen i Kristiansand. Når muligheten for å starte opp enda en butikk på Hånes, grep vi den med begge hender, forteller han entusiastisk noen få dager etter åpningen.

Stor respekt
Inne i lokalet står det en rekke sykler i alle farger og fasonger. Sali gir en sykkel full service og Børge sin telefon ringer i ett sett.
– Vi ønsker å være et lokalt alternativ til kjedebutikkene. Her skal vi gi kundene god, gammeldags service når de kommer inn dørene. Mange av våre kunder forteller at de er så lei av kølappsystemet og å bare være et tall i rekken. Hos oss blir de møtt med et smil og det er alltid rom for litt småprat. I tillegg har vi tilsammen 50 års erfaring, vi kan produktene vi selger og har stor respekt for faget, forsikrer han.

Sali forteller at gutta er veldig fornøyde med å ha fått innpass på Hånes Senter.
– Her har vi kjempegod beliggenhet og vi er lett tilgjengelige for folk på østsiden av byen. Det er kortere å kjøre hit til oss enn opp til Sørlandsparken. Vi ser at behovet for lokale butikker øker og jeg synes det er så hyggelig å se lys og liv her på Hånes igjen, smiler han.

Gratis service
Sykkelguttane både selger og reparerer sykler. De forteller videre at de tilbyr livstidservice på sykler kjøpt i butikken og at dette er et ganske unikt tilbud.
– Vi gir gratis service en gang i året så lenge sykkelen lever. Da går vi gjennom og sjekker at alt fungerer som det skal. En god sykkel kan vare i mange år og med gratis service sparer du en god del tusenlapper. Vi tilbyr så klart både reparasjoner og service på sykler som er kjøpt andre plasser til gode priser, forteller Børge.

De siste årene forteller han videre at salget av el-sykler og Segway-sparkesykler har tatt av.
– Bompasseringer og parkering er dyrt og folk har begynt å se etter alternative måter å komme seg rundt på. Vi har mange års erfaring med el-sykler og Segway, og har etterhvert lært oss hva det er som fungerer i det norske klimaet, forteller de.

Satser
Børge hevder at bare få dager etter åpningen har det allerede vært fullt kjør i butikken.

– Det har gått over all forventning og vi har fått inn en hel masse sykler til reparasjon. Folk virker glade for at det blir liv her på Hånes igjen. Nå satser vi for fult og så håper vi at folk tar oss godt imot, avslutter han.