fbpx
skip to Main Content
FØRJULSKOS: Det blir førjulskos i Skippergata og Kirkegata den 8. november. Bildet er fra i fjor. Foto: Kjersti Karlsen.

Førjulskveld i julegata

– Den 8. november tennes alle julelysene i hele byen. Vi skal lage den koseligste julegata i byen, lover Kjersti Strøm Karlsen ved Kjerstis Kjøkken.

Tjuefem forretninger i Øvre del av Skippergata, og Kirkegata fra Torvet til Henrik Wergelands gate, har gått sammen om å lage litt liv å røre i en ellers mørk sesong.

– Vi står sammen for å hjelpe hverandre med ideer og gjøre det best mulig for oss som driver, og for kundene.

Her er jo så stort mangfold, med koselige kafeer, interiør, sko, frisører, sminke, hudpleie, mat, kunst og annet, forteller Richard Ribe, som driver interiørforretningen Atelier Ribe.

– Den 8. november tennes alle julelysene i hele byen. Vi skal lage den koseligste julegata i byen, lover Kjersti Strøm Karlsen ved Kjerstis Kjøkken.

Butikksjefene har tradisjon for å lage liv og hygge i området hele året, for å vise hvor mye handels-standen har å by på i de nevnte to gatene.

Skattejakt
For å markere denne dagen, vil butikkene i Kirkegata/Skippergata-området gjøre ekstra stas på kundene med smaksprøver på julekaffe, julegrøt, julebakst, julesjokolade, matoljer og mer, samt juletilbud, julegavetips, tips til hvordan dekke julebordet hjemme og hjelp til skopussen eller jule-kransen. Rosinen i julepølsen er et slags rebusløp, eller skattejakt som de kaller det, hvor man kan vinne premier fra de ulike butikkene på over tusen kroner hver.

– Det er ikke bare en førjulskveld vi feirer. Julebelysningen skal jo stå gjennom hele vinteren, for-klarer Anne Danielsen som driver Oliviers & Co.

Back To Top