fbpx
skip to Main Content
POPULÆRT: Boble-fotball er også en populær aktivitet. Foto: Sport og Moro

Ellevill lek i Sørlandsparken

Sport & Moro er ikke bare for seriøs trening, men også for lek og fødselsdagsfeiring. Vi var nylig tilstede ved en av bursdagsfestene.

Grupper av barn er engasjert i ellevill lek og spill ved Sport og Moro i Sørlandsparken. Mens én gruppe spiller kanonball i mørket med selvlysende maling i ansiktet, spiller en annen gruppe laser tag – en slags elektronisk variant av paintball, hvor spillerne ikke opplever noen fysiske påkjenninger av å bli truffet.

Boble-fotball
En tredje gruppe har en spisepause med hot-dogs og tilbehør når vi kommer. De har akkurat hatt hinderløype i hoppeslottet. Boble-fotball er også en populær aktivitet. Da løper man rundt ikledd en plast-boble mens man skal få en fotball i mål.

Vi er i Sport og Moro sine lokaler tidlig en torsdagskveld. Selv om det er like før stengetid er leken langt fra over. Tre grupper er her for å feire bursdagen til tre bursdagsbarn. Hvert bursdagsbarn har invitert ca. 20 venner.

GØY: Eirik Fjelde og bursdagsbarnet Danial Ahmadi spiller laser tag med resten av følget ved Sport og Moro.

– Det er ganske bra. Her er mange gøye aktiviteter. Jeg har vært her én gang før. Det var litt vanskelig å få igang gjeværet men det gikk seg til, forteller bursdagsbarnet Danial Ahmadi (11).

En av klassekameratene sier seg enig.

– Både ballspillet og laser tag var like gøy, sier en svett og lykkelig Eirik Fjelde (11). Begge har vært her i et par timer allerede.

Barn og voksne
Målgruppen er barn mellom syv og 16 år, men de har også bursdagsfester for voksne, inkludert arrangementer for kick-off-fester, utdrikningslag, teambuilding, julebord, avslutningsfester og russefester.
– Du har ikke tid til å kjede deg her. Alle lagaktivitetene varer kun 30 minutter hver, slik at det gir et skikkelig adrenalin-kick. Når barna sier de har hatt den beste bursdagen i verden etter å ha vært her, smelter hjertet mitt. Det er fantastisk å høre, sier senterleder og instruktør Adina Agrima.
Ved hver aktivitet er det en instruktør som viser hvordan aktivitetene skal utføres og som fungerer som en dommer slik at det ikke blir konflikter.
– Våre aktiviteter er veldig konkurransedrevne, så en instruktør er viktig for tryggheten og servicen, påpeker Adina.

Back To Top