fbpx
skip to Main Content
DESEMBER: Paul Potts ble kjent da han vant Britain´s Got Talent i 2007. I desember holder han julekonsert på Kilden sammen med danske Kirstine Bonde.

Britain´s Got Talent-vinner til Kilden

Nå kan du oppleve mannen som tok hele verden med storm under Britain´s Got Talent i 2007.

I 2007 vant engelske Paul Potts første sesong av den britiske versjonen av TV-programmet Norske Talenter, ved å synge arier.

Paul Potts er egentlig ikke en operasanger, selv om det er mange som tror det. Han vokste opp i et arbeiderklassehjem i en forstad av Bristol. Selv har han en bachelor i kunst fra universitetet i Plymouth.

Allerede mens han gikk i skolen fikk han interesse for sang. Han sang blant annet i Chester Park Junior Schools kor og ti år i forskjellige kirkekor i hjembyen.

Solgte telefoner
Da han vant talentiaden Britain´s Got Talent levde han av å selge mobiltelefoner, men etter han spilte inn en plate finn han muligheten til å reoise verden rundt for å synge. Albumet gikk rett til topps på hitlistene, og Potts tok førsteplassene i hele 13 land.

Potts er populær i Danmark, og for tredje år på rad drar han på juleturné med danske Kirstine Bonde som gjestesolist.

– Kirstine er ytterst profesjonell og hun har en helt fantastisk stemme, proklamerer Paul Potts.

Gjestesolist
Kirstine Bonde er i motsetning til Paul Potts konservatorieutdannet med toppkarakterer innen klassisk sang, og hun kaster seg gjerne ut i vidt forskjellige sjangre.

– Jeg lker godt å utfordre meg selv og synger gjerne mye forskjellig, selv om jeg naturligvis har et stort hjerte for de klassiske verkene innenfor både opera, operette, musikaler og danske folkeviser, understreker Bonde, som sammen med Paul Potts kommer tilbake til Norge allerede neste måned.

Fredag den 14. desember holder altså duoen en julekonsert i konsertsalen på Kilden sammen med en pianist.

Back To Top