fbpx
Annonse:
GRÜNDER: Tim Nilsen (18) Fra Grim Skal Starte Firma Og Er åpen For å Ansette Flere Arbeidsvillige Ungdommer.
GRÜNDER: Tim Nilsen (18) fra Grim skal starte firma og er åpen for å ansette flere arbeidsvillige ungdommer.

Ønsker å hjelpe ungdommer som sliter

Tim Nilsen er yrkesfagelev. Han er bekymret for alle nyutdannede og ikke-faglærte som sliter med å få seg jobb, til tross for at de har arbeidslyst. Nå oppretter han eget firma for å hjelpe dem som viser at de er arbeidsvillige, uansett bakgrunn.

Tim Nilsen (18) fra Grim går siste året på videregående skole på Kvadraturen Skolesenter for å bli mekaniker. Hele oppveksten har han hatt problemer med å finne noe fornuftig å bruke fritiden på. Inspirert av kamerater, ønsker han nå å starte for seg selv, slik at han samtidig kan hjelpe andre med å komme seg ut i jobb.
 – Jeg tilbyr ungdom forskjellige typer oppdrag. Det kan være alt fra maling og sjauing til snørydding og hagearbeid. Har man lappen, kan man få oppdrag med å kjøre flyttelass og hageavfall, for eksempel.

Alle velkommen
Alle som har ønske nok til å være med på dette, er velkommen til å søke.
 – Både arbeidsledige og nyutdannede er interessante. De trenger ikke nødvendigvis være ungdommer heller, men oppdragene vi får er jo ofte på ettermiddagen og beregnet på ungdommer som går på skole. Samtidig har jeg en 21-åring på teamet som var arbeidsledig men som har nesten en fulltidsstilling fordelt på en masse små oppdrag han gjør gjennom oss.

Mamma hjelper
Med «oss» mener han kameratgjengen som utgjør syv stykker. Med seg på laget har han en kyndig person som skal veilede ham i opprettelsen av firmaet.

 – Min mor er regnskapsfører og er opptatt av å gjøre dette riktig. Hun forklarer meg hele tiden, grundig, hva som må gjøres i forhold til budsjettering, Brønnøysundregisteret, skatt og lønn. Jeg ser bare muligheter. Det er mer enn nok oppdrag og arbeidskraft å ta av, tror han.

Firmaet skal hete Nilsen Frakt og Vedlikehold.

 – Det dekker ganske mye. Det kan handle om alt som handler om fiksing og kjøring.
Logo og grafisk utforming er designet av en ungdom som også er delaktig i prosjektet.
 – Han er strålende fornøyd med å få bidra til noe og samtidig tjene penger på talentet sitt. Man kan se det på ham at han har vokst med oppgaven.

Klar over nyttår
Firmaet er i ferd med å registreres og Tim satser på å være formelt i gang fra januar av. Både oppdragsgivere og ledige er velkommen til å ta kontakt.
 – Vi har foreløpig bare en facebookside, men folk kan ta kontakt med oss på Messenger eller via kontaktinformasjonen som finnes der. Jo større oppdrag vi kan få, jo bedre er det.

Utvelgelsen vil være basert på hvem som kan og vil jobbe.

 – Så lenge de har lov hjemmefra til å jobbe, og viser arbeidslyst, skal de få jobbe. Jeg kommer til å gi alle et prøveoppdrag før jeg ansetter dem, forklarer gründeren.