fbpx
skip to Main Content

Barnesøndag på Teateret

Søndag er det snikpremiere på et nytt konsept på Teateret. Hver søndag vil det bli en ny teaterforestilling rettet mot barn.

Det fullstendige programmet, som foreløpig er fyllt opp frem til påske, vil bli publisert i papiravisen, men allerede søndag 13. januar klokken 12:00, vil Baldrian & Musa (bildet) gjeste teateret med foretillingen «Passer hatten».

– Når hatten ikke passer, hva er feilen? Er det hodet som er for liten eller hatten som er for stor? Hva kan man gjøre med det? Baldrian løser det ved å lage en maskin som kan gjøre ting store og små, røper Giert Werring – mannen bak dukketeateret.

Forestillingen starter klokken 13 og varer under en time, men frem til klokka 18, vil det være aktiviteter for barn i form av egen lek.

Back To Top