fbpx
skip to Main Content
KOMMER: Wet Dreams kommer fra Oslo til Kristiansand under Måkeskrik. Foto: presse.

Første Måkeskrik-artister klare

Her er tre av de første av totalt ti artister som du vil få se på scenen i Bendiksbukta 12. og 13. juli under Måkeskrikfestivalen 2019.

Den åttende utgaven av musikkfestivalen Måkeskrik har som målsetning å gi deg ti gode musikkopplevelser i Bendiksbukta på Odderøya. Den 12. og 13.juli kan du igjen nyte konserter mens du sitter med tean i tanga. Her er de tre første musikkinnslagene som er offentliggjort.

Girl in red
Hun er ung og lovende, 19 år gamle Marie Ulven fra Horten, artisten bak navnet Girl in red.
Hun har blitt spådd et rosenrødt 2019 av Norges fremste musikkeksperter. Girl in red ble nemlig kåret til Årets Urørt i fjor. Hun opptrådte på P3 Gull, og låta «I wanna be your girlfriend» var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018. Musikknettstedet Gaffa omtalte konserten hennes under fjorårets Øyafestival som ett av festivalens absolutte høydepunkter.
Siden 2015 har Ulven spilt inn og skrevet låter som en del av fenomenet «Bedroom Pop», hvor en ny generasjon musikere lager musikk fra soverommet, gjerne en blanding av pop, indie og psykedelia. Hun har over en million månedlige lyttere på Spotify, og med sine ærlige tekster og gode låter treffer hun en stor målgruppe.

Wet Dreams
Wet Dreams er en punk-/garagerock gruppe fra Oslo bestående av musikere fra Death By Unga Bunga, FOAMMM, Warp Riders og De Marvells. Bandet oppstod da frontmann Sebastian i Death By Unga Bunga hadde noen låter han ikke visste hvor han skulle plassere. Sommeren 2017 ga de ut sin første EP, «Cartridge Belt», og det selvtitulerte debutalbumet er rett rundt svingen. De to første singlene til albumet er allerede ute.
Bandet spilte en av sine første konserter på Øyafestivalen, og de har gjort et større antall konserter i både inn- og utland. De er en av de norske gruppene som er å se på den store bransjefestivalen South by Southwest i Austin Texas nå i mars.

Spurv
Med sin vakre og tunge postrock/-metal har Spurv trengt seg inn i hjertene til musikkelskere over hele verden, og med tre gitarer, bass, trommer og trombone har bandet bevist igjen og igjen at de leverer massive, energiske og emosjonelt intense liveshows.
“Storslått, vakkert og helt fantastisk” skrev musikknyheter.no og toppscore 10 av 10 til oslobandet for deres andre album «Myra».
Siden oppstarten i 2011 har Spurv spilt en rekke konserter og festivaler i både inn- og utland. Foruten å ta turen til Kristiansand, er de også å se på blant annet Øyafestivalen til sommeren.

Back To Top