fbpx
skip to Main Content

Nr. 4 Karuselløp • 11. April• Odderøya – Unicon-løpet

Fakta: Terrengkarusellen i Kristiansand

Terrengkarusellen i Kristiansand er ett av Norges største folkehelsetiltak og Bedriftsidretten på Agder sin absolutt største aktivitet.

Terrengkarusellen legger til rette for at du skal kunne oppleve de fineste turområdene i ditt nærmiljø. Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.
Vi oppfordrer flest mulig til å sykle/ gå/ løpe eller ta bussen til TK. Premier blir trukket blant disse etter hvert løp. Dette gjøres på grunn av miljøhensyn og begrensede parkeringsmuligheter.

Visste du at?
• Agder Bedriftsidrettskrets også har en Terrengkarusell i Arendal og Kvinesdal
• At Terrengkarusellen Kristiansand har et tilbud til alle aldersgrupper
• Det legges ned ca 12 000 timer frivillig arbeid for å arrangere Terrengkarusellen Kristiansand årlig
• Løypa er åpen mellom kl. 13-18 på løpsdagen. Fellesstart (for de som vil konkurrere) kl. 17.15
• Hvis du synes dagens løype er for kort kan du delta på Milslukeren
• Hvis du ønsker et litt rolig tempo gjennom løypa kan det være en fordel å gjennomføre før kl. 16
• Start/mål området fungerer utmerket som et mingleområdet og en arena for å treffe nye og gamle venner.
• Du velger også selv om du vil registrere tiden du bruker eller om du vil registreres som «fullført»

Er det noe som helst du lurer på i start/mål området er det bare å spørre en av de fantastiske frivillige så hjelper de deg gjerne.
For påmelding og mer informasjon sjekke https://agder.bedriftsidretten.no

Idylliske Odderøya
Denne gangen møtes vi på Idrettsplassen på Odderøya for å ta en nydelig runde på denne idylliske og sentrumsnære øya. Løypa slynger seg forbi blant annet kafeen, toppen, viljebakken og fyrtrappene.
Kommer du med bil anbefaler vi parkering i parkeringshuset ved Kilden (avgift).
Om løypa
Løypa er 3.65 kilometer lang, så dette skal være mulig de fleste å gjennomføre. Ønsker du å løpe lengre er Milslukeren et godt alternativ, da tilbakelegger du 7 kilometer.

INTERVALLTRENING: Intervalltrening med ansatte fra Kilden Odderøya

 

Våre frivillige
Som alltid er de fantastiske frivillige klar til å ta imot alle deltakerne. Lurer du på noe løpsdagen svarer de gjerne på alle spørsmål du måtte ha.

Kilden Bedriftsidrettslag
Ved Kilden Teater og Konserthus legges det nå til rette for mer fysisk aktivitet blant de ansatte. Det er lagt godt til rette for deltakelse både i interne aktiviteter og aktiviteter gjennom Bedriftsidretten. Torsdag 11. april oppfordres alle ansatte i Kilden Teater og Konserthus til å delta på terrengkarusellen som arrangeres på Odderøya. De satser på å bli en god gjeng som beveger seg rundt i løypa. Her er det bare å heie hverandre rundt! I tillegg til at de ansatte merker at dette gjør godt for den fysiske formen bidrar det også til positiv stemning blant de ansatte.

Ønsker DIN bedrift mer fokus på fysisk aktivitet, ta gjerne kontakt med Agder Bedriftsidrettskrets så legger vi en plan sammen.

Velkommen!

Back To Top