fbpx
skip to Main Content
Foto: VKysten

Reiser et kjempetelt på Den Grønne Plads

I Hirtshals blir høstferien feiret med et stort arrangement midt i byen. Handelssjef Per Martensen lover en rekke spennende aktiviteter.

Hele uken vil teltet være besøkt av kunstnere fra hele . Salgsboder fra byens forretninger og levende musikk vil det også bli.Arrangementet vil finne sted fra mandag 14. oktober til lørdag 19. oktober og teltet vil holde åpent fra 12:00 til 17:30 hver dag.

– Her vil det også bli konkurranser og det vil finnes en liten café, forteller han.

Høstferien
Teltet vil bli slått opp på Den Grønne Plads som sammen med Trappen knytter sammen havne- og handelsområdet i Hirtshals.

Området er lett tilgjengelig fra ferjeterminalen hvor det er flere daglige avganger til og fra både Kristiansand og Larvik.

– Vi håper mange nordmenn vil ta turen hit til oss i høstferien. Vi har et rikt handelsliv og en rekke spennende aktiviteter, lover han.

En av de som vil være tilstede i teltet er Nordsøen Oceanarium som er Nord-Europas største akvarium. Markedssjef Sylvia Berglund forteller at akvariet hele høstsesongen vil ha fokus på plastforurensning, og hva man som forbruker selv kan gjøre.

– Vi vil ha mange spennende og lærerike aktiviteter som forhåpentligvis vil gi gjestene våre noe å tenke på i forhold til plast. De yngste kan være med på «plast-jakt» og få et diplom som «miljøvokter».
Plastikk
Videre forteller hun at utstillingen er positivt vinklet med fokus på alt som allerede blir gjort for å forhindre videre forsøpling og hva man som forbruker selv kan bidra med.

– Plasten er allerede her og hva gjør vi nå, er spørsmålene som stilles, sier hun. For de som ønsker å tilbringe flere dager i kystbyen, så forteller Vivi Schlie at VKysten leier ut feriehus i flere størrelser som passer like godt for familien som for vennegjengen.

– Vi setter den gode opplevelsen i høysetet og gir alle en velkomstpakke med en personlig touch. Vi er lokalkjente og kan gi våre gjester gode råd og idéer til hvordan få mest mulig ut av ferien, smiler hun.

Badebro
Firmaet leier ut feriehus i flere byer og Vivi forteller at alle gjester blir møtt med et høyt servicenivå og et smil på leppene.

-Viste dere at det finnes en liten badebro som går helt inne i skogkanten, og ut gjennom landskapet og ut til stranden? Det gjør vi, og vi har mengder av sånne små tips til deg når du leier feriehus gjennom oss, avslutter hun.

Back To Top