fbpx
Annonse:
Dacdb4d2c72145eb9404c2ecce7e7bbb

Karusell løp 19. sept Baneheia/ Bymarka

Fakta:

Terrengkarusellen i Kristiansand er ett av Norges største folkehelsetiltak og Bedriftsidretten på Agder sin absolutt største aktivitet.

Terrengkarusellen legger til rette for at du skal kunne oppleve de fineste turområdene i ditt nærmiljø. Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.

Vi oppfordrer flest mulig til å sykle/ gå/ løpe eller ta bussen til TK. Premier blir trukket blant disse etter hvert løp. Dette gjøres på grunn av miljøhensyn og begrensede parkeringsmuligheter.

Visste du at?
• Agder Bedriftsidrettskrets også har en Terrengkarusell i Arendal og Kvinesdal
• At Terrengkarusellen Kristiansand har et tilbud til alle aldersgrupper
• Det legges ned ca 12 000 timer frivillig arbeid for å arrangere Terrengkarusellen Kristiansand årlig
• Løypa er åpen mellom kl. 13-18 på løpsdagen. Fellesstart (for de som vil konkurrere) kl. 17.15
• Hvis du synes dagens løype er for kort kan du delta på Milslukeren
• Hvis du ønsker et litt rolig tempo gjennom løypa kan det være en fordel å gjennomføre før kl. 16
• Start/mål området fungerer utmerket som et mingleområdet og en arena for å treffe nye og gamle venner.
• Du velger også selv om du vil registrere tiden du bruker eller om du vil registreres som «fullført»

Er det noe som helst du lurer på i start/mål området er det bare å spørre en av de fantastiske frivillige så hjelper de deg gjerne.
For påmelding og mer informasjon sjekke https://agder.bedriftsidretten.no

Tullas løype er oppkalt etter Eldbjørg Larsen, populært kalt for Tulla. Hun er nesten alltid med som frivillig i arrangørstaben. Der bidrar hun med mye latter og glede i tillegg til mange ulike praktiske oppgaver.

Tullas løype går i Baneheia/ Bymarka, og løpslengden er 7,25 km, alternativt 3 kilometer uten tidtaking/ kun fullført. Start og mål er, som vanlig når Terrengkarusellen er i Baneheia, på Fant Olsen. Løypa har en variert profil og er en nydelig skogsløype. Løypa starter ut fra Kjærlighetsstien, tar opp bakkene bak sykehuset, og følger kjente stier nordover, til løypa vender på platået ved Bervannet. Tilbake igjen følger den stykkevis Lochners løype, krysser over i Ledningedalen, passerer ovenfor 1000-trappene, og runder Bånetjønn før man via lysløypa tar seg mot mål. Vær forberedt på en liten «straffe-runde» på en snau km etter å ha kommet til svingen over Sykepleierskolen. Parkering: Parkering gjøres på øvre Egsjordet (følg parkeringsvaktenes anvisninger).

Dagens tips: Det er aldri for sent å melde seg på Terrengkarusellen. Av praktiske årsaker stenger vi forhåndspåmeldingen kl. 14 dagen før løp i Terrengkarusellen. Registrering etter dette gjøres i sekretariatet løpsdagen. Sekretariatet vil være betjent fra kl. 13.