fbpx
skip to Main Content

Nr 17. Karuselløp 26. september i Dyreparken

Fakta:

Terrengkarusellen i Kristiansand er ett av Norges største folkehelsetiltak og Bedriftsidretten på Agder sin absolutt største aktivitet.

Terrengkarusellen legger til rette for at du skal kunne oppleve de fineste turområdene i ditt nærmiljø. Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.

Vi oppfordrer flest mulig til å sykle/ gå/ løpe eller ta bussen til TK. Premier blir trukket blant disse etter hvert løp. Dette gjøres på grunn av miljøhensyn og begrensede parkeringsmuligheter.

Visste du at?
• Agder Bedriftsidrettskrets også har en Terrengkarusell i Arendal og Kvinesdal
• At Terrengkarusellen Kristiansand har et tilbud til alle aldersgrupper
• Det legges ned ca 12 000 timer frivillig arbeid for å arrangere Terrengkarusellen Kristiansand årlig
• Løypa er åpen mellom kl. 13-18 på løpsdagen. Fellesstart (for de som vil konkurrere) kl. 17.15
• Hvis du synes dagens løype er for kort kan du delta på Milslukeren
• Hvis du ønsker et litt rolig tempo gjennom løypa kan det være en fordel å gjennomføre før kl. 16
• Start/mål området fungerer utmerket som et mingleområdet og en arena for å treffe nye og gamle venner.
• Du velger også selv om du vil registrere tiden du bruker eller om du vil registreres som «fullført»

Er det noe som helst du lurer på i start/mål området er det bare å spørre en av de fantastiske frivillige så hjelper de deg gjerne.
For påmelding og mer informasjon sjekke https://agder.bedriftsidretten.no

Nr 17. Karuselløp 26. september i Dyreparken

Dyreparkløpet

Terrengkarusellen er veldig glad for å kunne invitere alle gamle og nye deltakere til Dyreparkløpet torsdag 26. september.

Denne dagen er det gratis inngang i parken for alle deltakere, og vi lover en flott rundtur gjennom store deler av parken.

Traseen
Som vanlig vil vi løpe/ gå innom både Kardemommeby, Kjuttavika, Hakkebakkeskogen, Nordisk villmark, Kutoppen og videre forbi tigerne, gepardene og gjennom Afrika før passering av Tømmerrenna og retur til start/mål.

På mange måter årets mest spennende trasé. Denne ene gangen i året oppfordrer vi deltakerne til å ta seg ekstra god tid i løypa for å få med seg mest mulig av dyrelivet og severdighetene i parken, alternativt å ta seg en rolig runde rundt i parken før eller etter en rask gjennomføring av Terrengkaruselløpet.
Løypa denne dagen er 3,9 kilometer lang og milslukerne dobler distansen til 8 kilometer. Som alltid blir det saft og bananer til deltakerne etter målgang.

Barneløp
Siden vi er midt i barnas favorittpark, Dyreparken, blir det selvsagt også eget barneløp. Dette løpet er 500 meter langt, og fellesstart går klokka 17.00. Det er premie til alle deltakere i barneløpet.

Dagens tips: Visste du at Terrengkarusellen har et tilbud til alle aldersgrupper? Mange bruker Terrengkarusellen som aktivitetstilbud for flere av familiens generasjoner. Mange familier deltar jevnlig med både to og tre generasjoner. Smilene og mestringen vi observerer er stor i alle aldersgrupper.
Bruk gjerne Dyreparkløpet for å teste om dette kan være en aktivitet som passer for deg og noen du er glad i, på tvers av generasjoner.

OBS: Parkering ved Dyreparken er avgiftsbelagt.

 

Back To Top