fbpx
skip to Main Content

Oktoberfest 4 og 5. oktober

På Arendal Herregaard Spa & resort i helgen, 4 og 5. oktober 2019 blir det en ekte Oktoberfest. Vi feirer i oppvarmet telt med plass til 350 personer. Det blåses liv med et skikkelig Tyrolerband, anført av Dag Solheim. Se bilde. Bandet heter, se vedlagt logo. 9 mannsband band spiller hele kvelden, så finn frem din skinn nikkers (lederhüsen)og bli med. Premier for lengste bart og beste antrekk😊 Dørene åpnes klokken 17.00 hver ettermiddag og det avsluttes klokken 01.00.

Da det er høstferie vil vi også ha Oktoberfest for barn – fri inngang – lørdag 5. Oktober fra klokken 12.00 – 15.00. Nr1 Fitness Krøgenes vil ha aktiviteter og hinder løype for barn, i tillegg blir det ansiktsmaling av Lucy Salazar fra Kristiansand.

Oktoberfesten ønsker å fremme de lokale drikke og matprodusentene i nærområdet. Dum Brew stiller, og Hørte Gård kommer med deilig mat, som vi tilbereder her på kveldene. Nydelige Bratwurst med tilbehør. En stor takk til Arendal kommune som også hjelper oss med dette, da det er første gang man arrangerer så stor Oktoberfest. Vi håper dette kan bli en årlig happening, som vil vokse i størrelse med flere leverandører.

Back To Top