fbpx
skip to Main Content

Nr 18. løp Aquarama løpet 10. oktober 4,5/ 8,8 km Aquarama/ Bystranda

Fakta:

Terrengkarusellen i Kristiansand er ett av Norges største folkehelsetiltak og Bedriftsidretten på Agder sin absolutt største aktivitet.

Terrengkarusellen legger til rette for at du skal kunne oppleve de fineste turområdene i ditt nærmiljø. Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.

Vi oppfordrer flest mulig til å sykle/ gå/ løpe eller ta bussen til TK. Premier blir trukket blant disse etter hvert løp. Dette gjøres på grunn av miljøhensyn og begrensede parkeringsmuligheter.

Visste du at?
• Agder Bedriftsidrettskrets også har en Terrengkarusell i Arendal og Kvinesdal
• At Terrengkarusellen Kristiansand har et tilbud til alle aldersgrupper
• Det legges ned ca 12 000 timer frivillig arbeid for å arrangere Terrengkarusellen Kristiansand årlig
• Løypa er åpen mellom kl. 13-18 på løpsdagen. Fellesstart (for de som vil konkurrere) kl. 17.15
• Hvis du synes dagens løype er for kort kan du delta på Milslukeren
• Hvis du ønsker et litt rolig tempo gjennom løypa kan det være en fordel å gjennomføre før kl. 16
• Start/mål området fungerer utmerket som et mingleområdet og en arena for å treffe nye og gamle venner.
• Du velger også selv om du vil registrere tiden du bruker eller om du vil registreres som «fullført»

Er det noe som helst du lurer på i start/mål området er det bare å spørre en av de fantastiske frivillige så hjelper de deg gjerne.
For påmelding og mer informasjon sjekke https://agder.bedriftsidretten.no

Aquarama løpet
Denne uka skal vi løpe sentralt i Kristiansand, med start og mål ved Aquarama. Løpet går over bystranda, Tangen, langs Otra opp til Oddernesbroa og tilbake over Lundsbroa. Aquaramaløpet er 4,5 kilometer, og 8,8 kilometer for de ekstra ivrige milslukerne.

Tilbud for barna
I år som i fjor er vi så heldige å få hjelp av Aqua Lama i oppvarming og forberedelser på plenen ved Aquarama. Aqua Lama insisterer på at det må være eget barneløp i Aquaramaløpet, og da blir det selvsagt slik. Barneløpet er 600 meter langt og som vanlig blir det premie til alle. Gavekort på gratis inngangsbillett i Aquarama Bad til alle deltakerne (Gyldighet på gavekort er t.o.m 13. okt.).

Dette er historisk sett det eneste løpet hvor det har vært flere kvinnelige enn mannlige løpere. Kan det skyldes at Aquarama Bad bidrar med gavekort på gratis inngangsbillett til alle deltakere denne dagen og at damene er mer glad i å bade enn mennene? Vi ønsker i alle fall alle hjertelig velkommen, uansett hva motivasjonen måtte være.

Dagens tips: Hvis du deltar på alle løp i terminlisten til Terrengkarusellen mottar du premier og gavekort som langt overskrider deltakerkontigenten i karusellen. Vi nevner blant annet teknisk T-shirt fra BDO, is fra Hennig-Olsen, gratis inngang i Dyreparken og gratis billett til Aquarama Bad.

Bedriftsidretten er opptatt av å holde prisene for deltakelse lavest mulig og takker våre samarbeidspartnere for all støtte gjennom sesongen.

Visjonen til Bedriftsidretten i Agder er «et sprekere Agder». Både våre samarbeidspartnere, frivillige og deltakerne hjelper oss mot dette målet.

Back To Top