fbpx
skip to Main Content
ÅPEN SCENE: Søndag 13. oktober inviterer Silje Fjeldbraaten Nilsen til Åpen mikrofon på Søgne gamle prestegård.

Inviterer til åpen mikrofon

Silje Fjeldbraaten Nilsen inviterer sangere, musikere, gjøglere, skuespillere og andre som ønsker å fremføre det de måtte ha på hjertet, til Åpen mikrofon på Søgne gamle prestegård den 13. oktober.

 

  • Det er mange der ute som har et talent for sang, musikk, performance eller andre scenekunster. Vi ønsker å gi disse et podium, sier en spent og forventningsfull Silje Fjeldbraaten Nilsen.

Bak de kjente artistene, er det en stor underskog av talenter her i distriktet som sjelden eller aldri har fått muligheten til å vise andre hva de er gode for.

  • Er du en av disse, ta kontakt. Dersom vi får et lite knippe til å bli med, blir det Åpen mikrofon søndag 13. oktober, sier hun.

Mange er aktuelle

Hun er ikke i tvil om at det er mange der ute som kunne vært aktuelle for en slik kveld.

  • Noen skriver dikt, visse synger, enkelte spiller, mens atter andre tryller. Vi ønsker med dette arrangementet å stimulere lokalkulturen, bedyrer Nilsen.
  • Vi gleder oss til å se hva som bor i Søgne! Skulle det dukke opp et talent fra byen er de også hjertelig velkommen til å ta mikrofonen, legger hun til.

Mange tar kontakt

Hun forteller bredden er stor. Da kulturskolen i Søgne i 2017 og 2018 inviterte til kulturskolens dag, formelig yrte det av unge talenter. Det samme har vært tilfellet i Songdalen når tilsvarende arrangement har gått av stabelen der.

  • Vi vet også at det finnes dem som er gode formidlere og som elsker den gode historien. Noe av det som i sin tid gjorde «Du skal høre mye» fra Rorbua i Tromsø så populært, var at det var den vanlige mann og kvinne som fremførte sine historier, mener vertinna.

Hun forklarer noe av bakgrunnen for at Åpen mikrofon nå arrangeres, er de mange som i løpet av året tar kontakt med kulturetaten ved Søgne gamle prestegård og spør om de kan komme og spille og underholde.

  • Fordi vi har manglet et arrangement, har det noen ganger blitt med henvendelsen. Nå ønsker vi at også disse skal få muligheten til å vise seg frem, forklarer Fjeldbraaten Nilsen.

Uformell setting

Åpen mikrofon blir en del av det ordinære kulturprogrammet med utstillinger og aktiviteter som Søgne gamle prestegård inviterer til på søndagene gjennom året.

  • Åpen mikrofon vil bli arrangert i kafeen. Slår dette an, blir det flere slike søndager fremover, sier Silje Fjeldbraaten Nilsen.

Det er ikke nødvendig å ta kontakt på forhånd, da dette er en løs og uformell setting. Det legges opp til maks to låter eller ti minutter per innslag, for at så mange som mulig skal få muligheten til å vise seg frem.

Back To Top