fbpx
Annonse:
Phev Feature Hero Lading Rgb

Norges mest kjøpte ladbare hybrid 5 år på rad

Den ladbare SUVen Mitsubishi Outlander PHEV har vært Norges mest kjøpte ladbare hybrid 5 år på rad. Nå kommer ny modell med betydelige oppgraderinger.

Siste modell Mitsubishi Outlander PHEV ladbar hybrid leveres med blant annet oppgradert batteripakke med en rekkevidde på 45 kilometer som ren elbil (WLTP). Ved siden av den økonomisk gunstige batterimotoren er det også plassert en ny og sterkere bensinmotor som fjerner enhver bekymring for om rekkevidden skulle holde når du skal på langtur.

Nye Outlander PHEV har ikke bare fått en overhaling på begge motorer, bilen har også fått et mer sporty interiør og moderne design. Med Mitsubishis smarte firehjulstrekksystem S-AWC, eller Super All Wheel Control, kan du bytte mellom flere kjøremoduser for optimal kjøring både på landevei, glatte vinterveier eller mer sporty ytelse.

I tillegg er bilen utstyrt med flere nye sikkerhetssystemer som blant annet blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsel, adaptiv cruise control, Bi-LED lys og et 360 graders oversiktskamera, for å nevne noe.

Praktisk ladbar hybrid
Ladbare hybrider har blitt mer og mer populært de siste årene, og årsaken ligger nok i både praktiske løsninger, gunstige avgifter, og at teknologi og rekkevidde er i stadig utvikling. Ladbare hybrider er en videreutvikling fra tradisjonelle hybrider som har en mye kortere elektrisk rekkevidde. Ved å plassere et større batteri i bilen og samtidig muliggjøre for å lade bilen når den står parkert, kan enkelte ladbare hybrider få hverdagskjøringen unna på ren strøm.

Det er mange fordeler ved å velge ladbar hybrid. Det viktigste for de fleste er nok likevel det praktiske. Hvordan bilen tar deg bekymringsløst fra A til Å, enten man er mange eller få. Med en stor familie der alle skal kjøres til skole og jobb er nok plassen det viktigste elementet i hverdagsbruken. Mitsubishi Outlander PHEV er en fullverdig SUV med god plass til store og små familier, med god plass til ben, bagasje, sekker, barnevogner med mer.
Å kunne kjøre på ren strøm er positivt både for lommeboken og miljøet, men skal du på langtur eller hyttetur med familien er det likevel praktisk med hybridløsning som gjør at du får fremdrift fra to forskjellige motorer, og på den måten slipper både rekkeviddeangst og ladeangst på veien.

Utmerket familiebil
Mitsubishi PHEV er en fullverdig SUV med god kvalitet, og om man lader ofte og kjører fornuftig kan man spare mye i brukskostnad på å kjøre ladbar hybrid. Den passer utmerket for familien som er ute etter en romslig og sterk SUV med firehjulstrekk og mulighet for å trekke tilhenger.