fbpx
Annonse:
-Hver Tredje Varebil I Kristiansand Er Solgt Hos Gumpens Auto Vest, Nå Kommer Nye Transporter T6.1
-Hver tredje varebil i Kristiansand er solgt hos Gumpens Auto Vest, nå kommer nye transporter T6.1

Ny Transporter er på veien!

Gumpens Auto Vest i Setesdalsveien er ikke størst i areal, men er nå Norges største Volkswagenforhandler når det gjelder antall varebiler.

-Hver tredje varebil i Kristiansand er solgt hos oss, vi snakker altså om en markedsandel på godt over 30 prosent lokalt, noe vi må si oss svært godt fornøyd med, forteller Christian Tholin, salgssjef for nyttekjøretøy hos Gumpen Vest.

Næringsliv i medvind
Tholin er ikke i tvil om at grunnen til suksessen er at næringslivet opplever gode tider på Sørlandet, særlig innen vei, bygg og anlegg.
– Da er det behov for forskjellige typer nyttekjøretøy, noe vi kan tilby et vidt spekter av enten det er til rørleggere, snekkere, murere, bud eller anleggsarbeidere, fortsetter Tholin.

Den nye Transporter
Transporter er ikke bare en praktisk varebil av høy kvalitet. Den anses også for å være det originale ikonet innenfor varebilsegmentet. God annenhåndsverdi gjør også at totalkostnaden blir mindre enn for varebiler med lavere salgspris. Kanskje det er derfor Transporter er Norges mest solgte varebil i sitt segment. Nå kommer den i ny utgave T6.1 (sjette generasjon)

Christian Tholin som har fått se og prøvd den nye Transporteren på presselansering på Mallorca nylig, forteller entusiastisk om blant annet bedre kjørefølelse takket være elektromekanisk styreservo, oppgradert og nytt førermiljø med redesignet dashbord, nytt ratt og nye slitesterke setetrekk.

– Vi har allerede solgt 60 stk før den er kommet til butikken, og av de 60 som har bestilt den er de fleste Transporter-eiere fra før som nå vil bytte inn, forteller han.

Infotainment
Dashbordet i Transporter er spekket med digitale godbiter som gjør det lett å glemme at du faktisk er på jobb.

– Standard er radiosystemet «Composition Color» med 6,5 tommer skjerm med DAB+ og kjørecomputer Plus. Den kan også oppgraderes til infotainmentskjermen «Discover Media» på 8 tommer touchbasert glasskjerm, og takket være MIB3-systemet og eSIM vil du alltid kunne koble deg på internettradio, streaming og andre nettbaserte tjenester, forklarer Tholin.
Med WeConnect får kunden tilgang til nyttige funksjoner som fjernstyrt kupe-varmer, varsel om innbruddsforsøk i bilen på smarttelefonen eller via e-post. «Dører og lys» funksjonen lar deg kontrollere om bilens dører er låst og om lysene er slått av. Funksjonen parkeringsposisjon viser hvor bilen er parkert og lås/lås opp lar deg betjene sentrallåsen med smarttelefon. Automatisk ulykkesmelding registrerer et uhell og varsler nødetatene for deg.

Skreddersøm
Mye av suksessen med Transporter er ifølge Tholin at den kan skreddersys til forskjellige brukergrupper.

– Den leveres i to lengder, den fås som kassebil, som pickup med enkel eller dobbel kabin og i tillegg er den jo å få som personbil, påpeker Tholin.
Transporter leveres med både automatgirkasse (ekstrautstyr) og 4motion (firehjulstrekk). Hele 90 prosent av kundene velger firehjulstrekk, noe som sikrer at bilen takler alt fra gjørmete byggeplasser til skogsveier og bratte bakker med et imponerende godt veigrep året rundt.

Bredt utvalg
Utenom Transporter er det minstemann Caddy, storebror Crafter og robuste Amarok som hører med i sortimentet av nyttekjøretøy hos Gumpen Auto Vest.
-En slik bredde er utvilsomt et av våre sterkeste kort i konkurransen på nyttekjøretøymarkedet, vi har noe å tilby til alle og enhver, understreker Christian Tholin.