fbpx
skip to Main Content
Agders mest solgte pick-up

ISUZU –suksess for lokal RSA BIL forhandler

I samarbeid med Arctic Trucks Norge lanserte RSA BIL konsernet tidligere i år Isuzu NORTH33. En eksklusiv nyhet i kun 100 nummererte eksemplarer. Isuzu Norge har i mange år har hatt et godt samarbeid med Arctic Trucks Norge, og feirer dette med denne spesialutgaven i et begrenset antall.

Daglig leder ved RSA BIL Kristiansand, Jan Erik Stiansen, kan stolt fortelle at deres avdeling alene har stått for salget av 7 av de 100 spesialutgavene, for uten at de har vært helt råe på salget av ISUZU i hele år. Dermed er den lokale forhandleren på toppen av salgs-statistikkene i landet, i RSA BIL konsernet.

24 biler igjen for salg på landsbasis
Av 100 biler, gjenstår det nå kun 24 NORTH33 for salg på landsbasis, og Jan Erik håper også å ta sin andel av salget på de siste eksklusive modellene.

– NORTH33 er basert på populære AT33 og kommer med frontbøyle, spesialdesignede skjermbreddere utviklet og produsert i Norge, dekor, doble rør i veltebøyle, brodert emblem i seteryggen, Truxedo plantrekk og mye mer. Alt dette til en svært hyggelig pris, forteller den engasjerte RSA BIL lederen.

– Arctic Trucks har vist over mange år at de leverer høy kvalitet på arbeidet de gjør. At vi sammen kan lage en spesialmodell kun for det norske markedet er utrolig artig for både oss og Arctic Trucks. Vi er veldig fornøyd med resultatet, her har man virkelig mulighet til å skaffe seg en unik Isuzu, forteller ansvarlig for Isuzu i Norge Steinar Dokken.

Norges mest solgte
August ble en svært god salgsmåned for Isuzu. Norges mest solgte pick-up og en markedsandel på hele 31%. Totalmarkedet har hatt en årlig vekst de siste årene, og det har kommet flere nye aktører i segmentet.

Uavhengig av det har Isuzu befestet sin posisjon, og er per nå Norges nest mest solgte pick-up i 2019

Back To Top