fbpx
Annonse:
INVITERER: Christina Omland (Sandens), Kha Hyunh (Harvey´s), Rolf T. Øygarden (Kvadraturforeningen) Og Arnt Eriksen (Carlings) Inviterer Til Moteshow Fredag 18. Oktober.
INVITERER: Christina Omland (Sandens), Kha Hyunh (Harvey´s), Rolf T. Øygarden (Kvadraturforeningen) og Arnt Eriksen (Carlings) inviterer til moteshow fredag 18. oktober.

Malt og mote på Harvey´s Bar

Det er duket for et unikt samarbeid når Sandens, Harvey´s Sportsbar og Kvadraturforeningen går sammen om et moteshow fredag 18. oktober.

Hva får du når du setter sammen byens mest levende shoppingsenter, studentenes foretrukne utested og en forening som jobber aktivt for at Kvadraturen skal være førstevalget for opplevelser, handel og arrangementer? Resultatet foreligger førstkommende fredag når Sandens, Harvey’s Sportsbar og Kvadraturforeningen sammen lager Fashion Night – Malt og mote.

– Kvadraturen skal være et levende opplevelses og handelssentrum for alle aldre og segmenter. Spesielt spennende er det å jobbe for et yngre og forbrukerkritisk publikum og få dem vant til å bruke byen aktivt. Det å velge Kvadraturen, enten om du skal shoppe, spise, møte, oppleve, feire eller danse, skal være det naturlige førstevalget, forteller Rolf T. Øygarden, prosjektleder i Kvadraturforeningen.

– Å sette sammen et samarbeid mellom det som oppleves som prefererte aktører i bybildet for en yngre målgruppe, gjør at vi klarer å skape større drivkraft sammen, og derfor er arrangementet naturlig lagt til Harveys Sportsbar, som har et spennende og stort publikum, og vi har valgt den beste sendetiden vi kan, nemlig fredagskvelden, fortsetter Øygarden.

 

Gavedryss

At Sandens velger å gå inn i dette prosjektet er fordi de syntes det var en spennende tanke å ta butikkene ut av sin butikk på Sandens, og inn til Harveys hvor flere i deres målgruppe oppholder seg.

Sandens ønsker å være førstevalget innen mote og livsstil, noe Fashion Night – Malt og mote bygger opp under. Dato for dette er fredag 18. oktober.

– Vi har fått stor entusiasme inn i prosjektet ved å engasjere mange dyktige unge butikkdrivere, som virkelig har fått vann på mølla. Vi gleder oss vanvittig. Butikkene har brettet opp ermene og stiller med et helt ellevilt gavedryss til kvelden. På catwalken stiller flere av spillerne fra IK Start opp, kommer det entusiastisk fra senterleder ved Sandens, Christina Omland.

Harvey´s liker å samarbeide med andre aktører for å skape ekstra liv i Kvadraturen.

– Det at Kvadraturforeningen og Sandens med deres butikker er med på å løfte dette samarbeidet, gjør dette ekstra sterkt, og det viser også at Harvey’s har riktig målgruppe og et attraktivt konsept, forteller daglig leder på Harveys, Kha Huynh.

 

Gode hoder

Det er ingen tvil om at byen får til mer og større drivkraft sammen på arrangementer og samarbeid når vi setter gode hoder, krefter og ressurser sammen. Dette er noe som Fashion Night – malt og mote et veldig godt eksempel på, og vi tror dette er måten å jobbe på i fremtiden for å skape de beste synergiene i byen.

– Nå håper vi på fulle hus, en masse glade mennesker og god stemning på et arrangement som lover et gedigent gavedryss med premier til en samlet verdi på over 30.000 kroner gitt av butikkene på Sandens; dresser, klokker, vesker, solbriller, vinterjakker, gavekort, festantrekk og sportstøy er bare noen av godbitene du kan få kloa i, avslutter Øygarden.

Arrangementet har gratis inngang, men begrenset kapasitet, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. I tillegg blir det matservering.

Moteshowet starter klokken 21:15.