fbpx
skip to Main Content
Vise Utrykning
STOR-UTRYKNING: En livløs mann funnet i trappene ved Brun & Blid i Kristiansand sentrum førte til stor-utrykning fra nødetatene i dag.

Ville ikke bli med ambulansen

En livløs mann ble funnet i trappene til Brun & Blid i Markens gate i dag da to ambulanser, to politibiler og en brannvaktbil hadde full utrykning fredag 8. november.

 

Klokken var 14:15 i dag da to ambulanser, to politibiler og et kjøretøy fra brann- og redninsgtjenesten kjørte for fulle sirener til Markens gate i sentrum av Kristiansand i dag. En ung kvinne i 20-årene hadde funnet en livløs mann i trappene da hun var på vei ut av solstudioet Brun & Blid.

Fremstod ruset

Seks ambulansepersonell brukte over ti minutter på å få mannen på bena som først ikke ville bli med verken politi eller ambulanse. Båren lå klar i tilfelle pasienten i 30-årene måtte bæres ut, mens den oppskakede kvinnen ble avhørt av politiet.

– Jeg er i stand til å ta vare på meg selv, sa mannen som fremstod ruset og som måtte holdes oppe av to politibetjenter.

Folkemengde

Etter ca. fem minutter fikk politiet geleidet mannen ut av trappeoppgangen og inn i ambulansen uten videre dramatikk. Da hadde store mengder nysgjerrige forbipasserende samlet seg rundt åstedet og på trappene ved McDonalds, slik at ambulanepersonalet måtte be folk gå videre og flytte seg for utrykningskjøretøyene.

I følge politiets innsatsleder var det sykdom som hadde ført til at mannen fikk et illebfeinnende.

Back To Top