fbpx
skip to Main Content
NYTT: Blå Fredag er et tilbud for ungdom og studenter i aldersgruppen 12-26 år, hvor de kan få et godt måltid og høre god musikk, forteller Odd Egil Solheim og Daniel Dahl.

Snart sesongslutt for Blå Fredag

Blå Fredag er et tilbud for ungdom og studenter i aldersgruppen 12-26 år, hvor de kan få et godt måltid mens de hører på god musikk. Konseptet ble lansert i høst.

Det har i en tid vært et ønske hos Blå Kors om å få på plass et konsept i Kristiansand som kan samle unge, studenter og unge voksne, til god og gratis mat, hvor man kan knytte relasjoner og ha et sted å være på fredagskveldene i et godt og inkluderende miljø.

– Her skal det alltid skal være noe for smaksløkene og ørene, forteller Odd Egil Solheim og Daniel Dahl.

Unge kan da komme sammen til et rusfritt arrangement, bli kjent med andre og få et nettverk.
Solheim og Dahl stiller med et bredt spekter av artister, alt fra hip-hop, til pop, folk og rock – noe for enhver smak. Som studenter har de sett den store verdien det har å være del av et slikt miljø.

Gjør det sammen
Mens Solheim har hovedansvaret for lyd, lys og det tekniske, booker Dahl artister og følger dem opp.

Blå Gospel-konsertene videreføres i en annen form enn tidligere.
– Blå Gospel appellerte til mer voksne aldersgrupper, og blir videreført under konseptnavnet Holy Jam Session, som blir arrangert i lokalene til Betania, forklarer Solheim.

Snart sesongslutt
Gino Bless innledet første Blå Fredag-sesongen i september. Birgitte Bergerud avslutter høstens Blå Fredag-konserter 22. november.
– Birgitte er ei flott sangerinne fra Sandefjord, som har turnert mye både i England og i Norge. Hun har også vært mye aktiv i Skjærgårds Music and Mission Festival, sier Dahl.

Birgitte Bergerud presenterer salmer i ny drakt til oppmuntring i gode og dårlige dager, dypt, sjelfull, sart og kraftig, akustisk, melodiøst og nært.

Gjengen fortsetter til våren hvor det er lagt opp til fire konserter.

Back To Top