fbpx
skip to Main Content
Barnetegninger

Barnas side

Vi har besøkt Læringsverkstedet Ravneheia barnehage i Voiebyen
Ukens spørsmål: Hva er det som lever i havet?

 

 

Amelia Hovelstad 5 år
Fisk, flyndre og hai. De har skarpe tenner og kan spise oss. Det er ikke hai i Norge. Jeg har svømt i havet. Det var kaldt.

 

 

 

 

 

Josefine Olsen Kaasin 5 år
En havfrue. Jeg har lest om havfruer i en bok. Det var et eventyr. Den var lilla og grønn, og kroppen var gul. Den var såå stor. Jeg har bada i sjøen. Jeg så en fisk.

 

 

 

 

 

 

Dastan Kurda 5 1/2 år
Fisk. Jeg så mange krabber på stranda. De klypte meg i foten. Mamma tok på plaster. Mine storebrødre på åtte og 12 år tok de i ei bøtte. Vi tok de med hjem og varmet de, og så spiste vi de. Så gikk vi til Dyreparken med barnehagen. Der var det en oransje fisk. Jeg turte ikke kjøre i tømmerrenna.

 

 

 

 

 

 

Anna Sofie Widding Kaspersen 5 år
Haier. Emma var på fisketur. Da fikk hun en hai. Hun var på tur med skolen. Blekksprut er det også i havet. De har mange armer. De bruker armene til å ta ting. Jeg kan svømme med vest. Jeg har basseng i hagen, med sklie. Nå har vi flyttet det inn i garasjen.

 

 

 

 

 

 

Tristan Daland-Salinas 5 1/2 år
En fisk, med kaviar, og torsk. Jeg var på stranda med mamma og pappa og lillebror. Vi fanga krabber. Tante Bente fanga en stor og to små. Vi slapp de ut igjen. Hvis vi kutter de med kniv, dør de. Da kan vi spise de.

 

 

 

 

 

 

Sanne Tversland 4 år
En hai, den kan bite. Det er ikke hai i Norge. Det er krabber også. Jeg har vært på tur med alle i familien til stranda. Vi bada. Jeg kan svømme, men ikke dykke under vann. Jeg tror jeg har sett en krabbe. Jeg så en liten krabbe på stranda.

 

 

 

 

 

 

 

Sanna Antonie Bransdal 4 1/2 år
Fisk. Jeg har sett en liten fisk. Jeg var på tur på stranda med pappa og Silje. Vi måtte gå gjennom skogen for å komme dit. Det var masse stein og skjell, men jeg klarte å gå der. Jeg gravde i sanden og gredde den med en rake, en ganske liten en. Jeg har bada i basseng som var varmt når det var kaldt ute. Jeg svømmer med armringer. Jeg liker best å bade i basseng.

 

 

 

 

 

 

Sebastian Bellenger Ludvigsen 4 år
Vi var på tur med barnehagen til stranda, vi lekte og vi bada. Jeg bada to ganger men det var litt kaldt. Jeg kan svømme med armringer. Jeg så noen rare skjell som vi plukket, men vi tømte de ut igjen. Jeg så ingen fisk. Jeg kan lære å dykke når jeg er seks eller fem år. Vi kan skremme folk med hai.

Back To Top