fbpx
skip to Main Content
JUBILERER: Oddvar Tesaker (pianist og forsanger), Inger Marit Olsen (dirigent), Inger Natvig (pianist), Reidun Vikstøl og Alf Hagen, assisterende korleder I Kristiand Bedehuskor.

85-åring søker likesinnede

Kristiansand Bedehuskor har eksistert i en mannsalder. Mange har vært medlem i flere tiår. Nå ønsker de nye medlemmer velkommen.

Kristiansand Bedehuskor fylte, med sine 24 medlemmer, 85 år i år. Formann, Arne Andersen, begynte i 1964 men har ikke vært medlem i alle årene.

– Jeg hadde et opphold på 20 år hvor jeg var syk. Det er jo noen som har vært bortreist, men de fleste har vært med i mange år, forteller han.
For alle
Eldstemann, Sigvard Eggum, har vært medlem i 66 år. Nå vil koret ha flere medlemmer, og hvem som vil kan delta. Repertoaret består av kristne sanger på norsk, akkompagnert av piano.

– Som du ser begynner vi jo å trekke litt på årene. Vi forstår om ikke tenåringene synes det er spennende nok, men om vi hadde fått noen 40-åringer, slik at vi fikk fornyet oss litt, hadde det vært greit, bedyrer Andersen.

Firestemt
Assisterende korleder, Alf Hagen, er fra Lyngdal og har vært medlem i tre-fire år. Bass og trumpet er instrumentene han trakterer.
Koret er stolt over å ha over 60 sanger på reportoaret og over å synge firestemt.
– Det er det ikke alle som gjør lenger.

Sosialt
Koret møtes i Norkirken tre mandager i måneden og er ute og synger 2-3 ganger i måneden, i kirker og bedheus.
– Vi har også mange sosiale turer, hvor vi besøker andre kor eller opptrer. Vi har vært i både Sverige, Danmark, Tyskland og USA, påpeker Oddvar Tesaker, forsanger og pianist.

– Det viktigste å få frem er at vi synger evangeliet, skyter Inger Natvig inn.

Back To Top