fbpx
skip to Main Content
Svindel
ANMELDT: En kjent svindler bosatt i Kristiansand er på ny anmeldt for forhold som ligner på dem han har vært innblandet i tidligere. Foto: illustrasjon/ Colourbox.

Kjent svindler i Kristiansand anmeldt på nytt

En svindler fra Nord-Norge som flyttet til Kristiansand for noen år siden i kjølvannet av en bedragerisak, er tilsynelatende på ferde igjen.

 

Vedkommende innrømmet ett av forholdene han var siktet for, for ni år siden. Den gang handlet det om konsertbilletter som han solgte, for en konsert som aldri fant sted. Politiet mottok 40 anmeldelser for forholdet. Han ble også arrestert i Kristiansand for å ha svindlet sine egne kamerater for penger og begått ID-tyveri.

Denne gangen har hele 28 personer anmeldt mannen for bedrageri ved å kreve forhåndsbetaling for billetter til treningsleire i Madeira som aldri ble noe av.
I følge de fornærmelde skulle turen gå i september i fjor. Ingen refusjoner er blitt gitt og mannen gir ikke lyd fra seg.

Konkurs

Svindleren jobber i event-bransjen, er involvert i fire forskjellige virksomheter, og har flere konkurser bak seg, som han skal ha utnyttet ulovlig til egen vinning.

– Han har ikke redegjort for hva pengene våre er brukt til. Vi vet nå i ettertid at flere innbetalinger ble gjort direkte til hans private konto mens faktura var utstedt fra ett av hans foretak som ble begjært konkurs i sommer. For å gjennomføre slike turer er det et krav at arrangør er medlem i reisegarantifondet, noen vi smertelig har erfart at hans selskaper ikke er, forteller en av de fornærmede fra Harstad som har anmeldt mannen i denne saken.

Sørlandsavisen kommer med oppdateringer fortløpende.

Back To Top