fbpx
skip to Main Content
Dørene åpnet: Salgsfolkene i nybilavdelingen har holdt hus i nybygget siden 9. desember og har funnet seg vel tilrette selv om ikke alt er på plass ennå. Fra venstre: Tor Arne Myhra (salgssjef), Marcus Hæstad, Kevin Vigebo, Einar Kolstad, Aidin Sohrabi og Halvor Barikmo.

Åpner Sørlandets største bilhus

10 000 kvadratmeter med bil samt duften av ferskt bakverk skal lokke besøkende til Mobiles nye bilforretning i Sørlandsparken. Dørene til de nye lokalene ble åpnet i desember selv om ikke alt er på plass ennå.

– Vi er ikke helt i mål med alt, selv om vi har holdt til i nybygget i en måned og virksomheten er i full gang. Åpningsfesten blir først lørdag 29. februar. Da kommer Jan Erik Larsen fra Broom som skal presentere bilene våre på sin særegne måte, avslører salgssjef Tor Arne Myhra.

Salgssjefen har funnet sin plass i et innglasset kontor i den store og lyse hallen som rommer nye biler av merkene Hyundai, Mazda, Citroën, DS og Honda. Hvert merke er tildelt sitt området med egen profilering.

Flyttingen fra de gamle lokalene som ligger så og si vegg i vegg med nybygget, innebærer litt av en overgang med hensyn til boltreplass og fasiliteter.

Liflig duft
– Visjonen vår er å løfte kundeopplevelsen til nye høyder, derfor satser vi som vi gjør, her skal besøkende føle seg velkommen og få lyst til å tilbringe tid. Eget bakeri hvor vi byr på boller og baguetter og annet godt, skal være med å gjøre opplevelsen unik, smiler han, vel vitende om at duft av gjærbakst neppe er det første folk flest forbinder med en bilforretning.

Nybilavdelingen har fått plass i første etasje, mens bruktbilavdelingen ligger i andre etasje. Da Sørlandsavisen var på besøk i tidlig i januar, var det om lag 100 bruktbiler linet opp i den lyse og luftige hallen. Flest av forretningens egne merker, men også en god del andre.

– Her finner du brukte biler i alle prisklasser, og sammen med våre fem bilmerker i nybilavdelingen tror jeg vi kan si at vi dekker de flestes behov på bilfronten. Bensin, diesel, hybrid, med og uten ledning, helelektriske, nyttekjøretøy og personbiler, ramser Myhra opp.

Leveringssituasjonen har vært utfordrende for enkelte biltyper, særlig for noen elbiler. Hyundai Kona hadde en periode lengre ventelister enn rekkevidde på strøm, ble det vitset med.

Hyllevarer
– Hyundai har økt produksjonen betydelig med en ny fabrikk, og innen slutten av juni skal alle som har bestilt ha fått sin bil, så da kan vi sette sluttstrek for den historien, beroliger Myhra. Han understreker videre at de bestreber seg til det ytterste for å være leveringsdyktige på kampanjebiler.

Tidligere var det Abrahamsens Auto som holdt til i Sørlandsparken, der kunne du kjøpe Honda og Citroën, mens Røinås bilforretning holdt hus på Fiskåtangen med Mazda og Hyundai i hyllene. For to år siden ble begge butikkene med i Mobile gruppen og skiftet navn til henholdsvis Mobile Sørlandsparken og Mobile Fiskåtangen. Sistnevnte vil forhandle Mazda og Hyundai.

I Sørlandsparken er det altså i tillegg Citroën, Honda og DS som tilbys. Verksted og delelager finnes begge steder.

– Få nå med at det blir fest for alle som har lyst 29 februar! Foruten Jan Erik Larsen kan vi lokke med utlodning der premien er gratis bil i ett år, og man må være tilstede på festen for å ha vinnersjanse. Og så blir det diverse aktiviteter for barna, så dette blir en fest for hele familien, understreker Tor Arne Myhra.

Back To Top