fbpx
Annonse:
Risør Politistasjon
RISØR: Risør har fått nytt lensmannskontor. Foto: Politiet

Nytt lensmannskontor i Risør

Tirsdag 7. januar åpnet Risør og Gjerstad lensmannskontor sine nye lokaler på Østebø i Risør. Lensmannskontoret er hovedsete i Holt lensmannsdistrikt.

Risør og Gjerstad lensmannskontor har til nå vært situert i Strandgata 10 i sentrum av Risør, men flytter nå noen kilometer i retning av E18.

Åpningen av den nye stasjonen på Østebø fant sted 7. januar.

– Vi er veldig fornøyde med å flytte inn i større og bedre egnede lokaler. Dette blir viktig for de ansatte, men også for befolkningen i de kommunene Holt lensmannsdistrikt skal dekke, sier lensmann Odd Holum.

Server hele distriktet

Ved det nye kontoret skal det arbeide politifolk som skal komme hele distriktet til gode.

– Holt lensmannsdistrikt skal levere en helhetlig polititjeneste til innbyggerne i Tvedestrand, Vegårshei, Gjerstad, Åmli og Risør kommuner. Ved større hendelser vil Holt lensmannsdistrikt også kunne be om bistand fra politistasjonsdistriktene i Arendal og Grimstad, samt fra fellesenhetene i politidistriktet, sier Holum.

Åpent for publikum

I Holt vil det være åpent for publikum tre dager pr uke. Tirsdag er det åpent ved kontoret i Åmli, mens det vil være åpent i Risør fra klokken 09.00 til 14.30 på onsdager og torsdager. En av disse dagene vil bli i Tvedestrand når det nye kontoret åpner der.

– Det er viktig for oss å presisere at det er mulig å gjøre avtale med politiet hver eneste dag ved å ta kontakt på telefon, uavhengig av ekspedisjonstid, sier Holum.

Alle ordførerne og rådmennene i de fem kommunene i Holt var invitert til åpningen.