fbpx
skip to Main Content
Paal Hennig-Oslen
GÅR SAMMEN: Hennig-Olsen, her representert ved Paal Hennig-Olsen, går sammen med Freia for å lage nye iskremtyper. Foto: presse

Hennig-Olsen + Freia = sant

Nei, Hennig-Olsen Is er ikke kjøpt opp av Freia eller eieren Mondelez.

 

I diverse medier kan det virke som om Hennig-Olsen Is har fusjonert med den norsk-amerikanske sjokoladeprodusenten, Freia.

Mondelez, som eier merkevaren Freia, går sammen med iskremprodusenten på Sørlandet for å lage et felles produkt som bærer begges navn. Dermed kan dem som elsker både Hennig-Olsen Is og Freia-sjokolade se fram til Freia-iskrem, innen kort tid.

Flere nye varianter

Hennig-Olsen Is lanserer i disse dager nemlig nye iskremvarianter.
Den nye iskremserien er fylt med masse biter og sauser, forteller de i en pressemelding. De nye dessertisboksene kommer i smakene Freia Melkesjokolade, Freia Japp, Freia Nonstop, Daim og Oreo.

– Vi setter vår stolthet i å levere kvalitetsiskrem fra Sørlandet, og i denne serien kommer en nyhet som løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På toppen ligger nemlig et lokk av Freia Melkesjokolade, Freia NonStop eller Oreo-biter, som man må grave seg gjennom for å komme ned til iskremgodsakene, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Bøtte og pinne

I tillegg til de nye iskremene i bøtte, kommer Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack. Paal Hennig-Olsen tror dette vil bli en bestselger over hele landet.

– Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen.

Hennig-Olsen Is lanserer de nye iskremvariantene allerede neste uke. Isen finner du hos Kiwi, Meny,  Spar,  Joker og Bunnpris.

Back To Top