fbpx
skip to Main Content
Eks.
FAMILEFORETAK: Jan Erik Moen, Sander Moen og Mike Thomas Moen. Foto: presse

Tre generasjoner Moen opptrer i kveld

Noen av byens garvede blues- og rockemusikere trommer sammen til konsert på Kick scene i aften. Inntektene går til Kreftforeningen.

 

I Norge blir hele 34 000 personer diagnostisert med kreft, årlig. I mange tilfeller er døden eneste utvei. «Blå toner mot kreft» er en konsert som inngår i kampanjen Krafttak mot kreft. Alle jobber dugnad på konserten og inntektene går til Kreftforeningen. Jan Erik Moen, en av byens profilerte artister, har selv gjennomgått kreftbehandling.

– Jeg var en av de heldige som har overlevd. Det var med denne bakgrunnen jeg følte det var naturlig å invitere musikervenner og bekjente artister til å være med på dette prosjektet.

Syv band

På scenen står hele syv band: Sander Moen & 3 Generations, Early Night, Billy Goat, The Last Time Band, Oz & The Wizards, Mr. Wonderful, Rusty Nails.
Ola Grenstad og Eva Mostika skal være konferansierer.

3 x Moen

På scenen står hele tre generasjoner Moen når Sander Moen & 3 Generations skal fremføre sin rocka blues. Sander er tredje generasjon musiker i Moen-familien og er antakelig første band i landet med en besetning som består av sønn, far og farfar. Sander Moen fikk sin første gitar som 13-åring. Lenge før denne tiden hadde han oppdaget bluesen og rocken. Eple faller som kjent ikke langt fra stammen. Faren til Sander, Mike Thomas Moen og faren til Mike, Jan Erik Moen, er begge profilerte musikere med lang fartstid fra band som Mike and the Blue Family, Tørst,  Freakshow, Frenzy, Mike’s Band, RBT, The Last Time Band og flere. Dermed har Sander fått musikken inn med morsmelka.

– I tillegg til å være en drivende dyktig gitarist  og vokalist med en ektefølt feeling for musikk er Sander også en habil trommeslager og bassist, forteller Jan Erik.

Så får vi se om vi får oppleve Sander briljere på alle tre instrumenter i kveld.

Billetter kjøpes på Ticketmaster eller i døra. Dørene åpnes kl. 19.30.  Spillestart kl. 20.30. 

Back To Top