fbpx
skip to Main Content
DOBBELT FLAKS: Frida Hansson, her med sønnen Marius, ble vinner av Tysse- hengeren som var premien i quizen. Marius sikret seier i en liknende konkurranse for to år siden, så nå har familien to hengere hjemme på Flekkerøya. Her er de sammen med Øyvind Brennsæter hos Agder Båt & Motor, som er quiz-sponsor.

Konkurranse: Vant tilhenger for andre gang

– Vi kaller det Hansson-flaks! Vel, vi spøker litt med det da, men da var jo spesielt at vi skulle vinne tilhenger to ganger, vedgår Frida Hansson fra Flekkerøya.

 

For to år siden vant nemlig familien en tilhenger i en liknende konkurranse. Sammen med sønnen Marius (14) er hun hos Agder Båt og Motor i Sørlandsparken for å kvittere ut en Tysse-tilhenger til en verdi av tett på 10 000 kroner etter å ha svart rett på alle spørsmålene i quizen i første utgave av Motor Agder som kom ut i høst. At Marius er med, er bare rett og rimelig, det var nemlig han som svarte rett på quizen for to år siden, den gang i bladet Bil & Motor. Som 12-åring den gang var han tidenes yngste vinner.

– Nå har dere to tilhengere ute på Flekkerøya?

– Ja, men det kommer godt med, for vi er en stor familie der ute. Den vi vant for to år siden ble oppgradert til en større med brems. Denne vi har vunnet nå er mindre og uten brems, så nå har vi tilhengere til litt forskjellig bruk, tenker Frida.

Det er litt av en forskjell fra før de vant tilhengere. Da lånte de nemlig en gammel og rusten en, av hennes svigerfar. At de nå har vunnet to hengere er kjærkomment.

Tilhengeren de vant nå er en Tysse 6051 med nyttelast på 750 kilo.

NÅ KAN OGSÅ DU VINNE EN TILHENGER FRA TYSSE:

På side 31 i vårt Motor Magasin, finner du 5 spørsmål. Svarene finner du ved å lese deg igjennom sakene i avisen.
Svar sendes til post@tvende.no

Les vår digitale E-Avis – Motor Agder her:

 

Back To Top