fbpx
skip to Main Content
Demo
DEN NYANSATTE: Den tidligere ordføreren i Kristiansand, Harald Furre trer om kort tid inn i stillingen som administrerende direktør i Kilden teater og konserthus.

Harald Furre ny Kilden-direktør

Harald Furre (55) er ansatt som den nye administrerende direktører for Kilden teater og konserthus i Kristiansand.

 

Furre kommer nå fra stillingen som statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, der han ble utnevnt i januar 2020. Furre var ordfører i Kristiansand kommune fra 2015 til 2019. Før hans embete som ordfører, var han administrerende direktør i Oxford Research.

– Vi er svært glade for at Harald Furre har takket ja til å lede det som er Norges nest største scenekunstinstitusjon, Furre kan vise til meget solid toppledererfaring fra politikk og næringsliv, i tillegg til å ha gode kunnskaper om Kilden. Vi mener at vi med ham får en strategisk dyktig, kunnskapsrik og samlende leder, sier styreleder i Kilden, Marianne Johnsen.

Stillingen som administrerende direktør er et 5-årig åremål med mulighet for forlengelse. Harald Furre vil tiltre så snart som mulig. Han tar da over for Hans Antonsen, som byttet til stillingen som ny administrerende direktør for Det Norske Teater i desember 2019. I mellomtiden har direktør for Kristiansand Symfoniorkester, Geir Rebbestad, fungert som administrerende direktør i Kilden.

Sorry. No data so far.

Back To Top