fbpx
skip to Main Content
ØNSKER VELKOMMEN: Svein Tore Nilsen, daglig leder i Montér Vågsbygd, og Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera, åpner for kundene, men venter med feiringen. Foto: presse

Åpner som annonsert men setter feiringen på vent

Mandag den 30. mars, åpner Montér Vågsbygd dørene igjen etter å ha oppgradert byggvarehuset.

 

– Lokasjonen er den samme, men vi får større plass, nye konsepter og mer effektiv utforming, sier Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera.

Feiringen uteblir

Selv om nye Montér Vågsbygd i Kristiansand åpner mandag, lar den store feiringen vente på seg.
– Jeg er utrolig fornøyd med byggevarehuset. Vi hadde lagt opp til en storslått åpningsfest, men det er en selvfølge å utsette denne med tanke på situasjonen vi er i, forklarer Wetrhus.

De som kommer på åpningen vil få instrukser om rutiner og regler for smittevern.
– Vi vil ha tilstrekkelig med Antibac og engangshansker, samt at vi vil sikre god avstand mellom alle i byggevarehuset, opplysese det.

På tråden

Selv om de aller helst skulle ønske seg fullt hus på en åpningsfest, understreker Wetrhus at det må til for å tenke annerledes og mer kreativt.
– Vi oppfordrer kunder til å handle, med minst mulig fysisk kontakt. Netthandel med «klikk og hent» eller hjemlevering er løsninger og tjenester vi har spesielt fokus på i disse tider. På åpningsdagen og påfølgende helg vil vi også ha større kapasitet til å besvare henvendelser på telefon og mail, slik at kunder får lagt inn sine bestillinger.

Mer av alt

Nyoppussede Montér Vågsbygd har en størrelse på drøye 3 000 kvadratmeter. Større plass gjør det mulig å demonstrere et mye større utvalg av Montér sine konsepter. Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, spesielt privatkunder.
– Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort.

Klimarom

Oppgraderingen innebærer også et temperert og støvfritt klimarom for interiørvarer, ny dør- og vindusutstilling, og en egen VVS-avdeling med kjøkken, garderobe og bad. Utebutikken med trelast og byggevarer er også oppgradert.
– Her er det enkel og effektiv gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind. Alle som legger turen innom åpningen er hjertelig velkommen. Samtidig ber jeg alle om å respektere våre rutiner og regler for smittevern, avslutter Wetrhus.

Back To Top