fbpx
skip to Main Content
Optimist: Ingunn Brunvatne Melbye ser frem til å vende dette skiltet til åpent igjen og ønsker alle kunder velkommen inn.

Skulle feiret 1-årsjubileum

Kunstner og natur­t­erapeut Ingunn Brunvatne Melbye skulle i slutten av april ha feiret 1 års jubileum for atelieret /klinikken hun åpnet midt på Torvet i Grimstad sentrum. Sånn ble det ikke.

 

Hun er en av de mange som rammes hardt i disse Corona-tider. Både naturterapi-klinikken og det nystartede atelieret som også er midlertidig stengt gjør det krevende i disse dager.

Mye på gang
– Jeg har et stort varelager og masse spennende planer for stedet, så får man bare håpe folk støtter opp når ting normaliserer seg. Aller helst var det jo nå jeg endelig skulle begynne å tjene inn alle utgiftene i forbindelse med oppstart, men vi er tross alt heldige som bor i Norge og at det er vår i lufta sier Melbye.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreativiteten blomstrer
Hjemme i sitt lille malerom blomstrer allikevel kreativiteten – hun har fått litt bestillinger på malerier, sitter og dikter litt og har slettes ikke tid eller evne til å kjede seg.

Ellers så gleder hun seg enormt til å treffe de hyggelige kundene igjen samt gjenoppta behandlinger og alt det andre som ligger og bobler av ideer. Hennes oppfordring for våren /sommeren er: nyt naturen og hverandre, og støtt opp om de små, nære butikkene når krisen er over, håper vi sees.

 

Full produksjon: Ingunn produserer både malerier og dikt hjemmefra og har slettes ikke tid eller evne til å kjede seg. Alle foto: Privat
Utstilling: Butikken bogner ellers av flotte kunstverk, men holdes nå stengt grunnet Corona situasjonen.

Sorry. No data so far.

Back To Top