fbpx
Annonse:
UTSETTES: Lars Winnerbäcks Planlagte Konsert I Ravnedalen For Sommeren, Utsettes Et Helt år. Foto: Skjermdump Fra YouTube/Skavlan
UTSETTES: Lars Winnerbäcks planlagte konsert i Ravnedalen for sommeren, utsettes et helt år. Foto: skjermdump fra YouTube/Skavlan

Winnerbäck avlyser Kristiansand

Den svenske rockartisten, Lars Winnerbäck avlyser sommerens konsert i Ravnedalen. Arrangøren lover ny konsert til neste år.

 

– Det føles enormt tungt å måtte flytte deler av turnén, tøft for musikere och teknikere, og trasig for publikum, men jeg har full forståelse for at det må til. Jeg ser frem mot festivalene og en tilbakekomst i 2021, sier Lars Winnerbäck i en pressmelding til Sørlandsavisen.

Myndighetene bremser

Artistens manager synes også det var en tung beslutning å ta. 

– Dette var naturligvis ikke planen for sommeren 2020. Å flytte en stor og etterlengtet turné er ingen enkel sak, og vi forstår at mange billettkjøpere hadde lagt planer for sommeren etter konsertene. Å gjennomføre en så stor turné involverer hundrevis av mennesker, utrolige mengder tekniske utstyr, mye logistikk og annet. Akkurat nå har vi ingen anledning til å gjennomføre konserter for flere enn 500 personer, og vi vet ikke når denne regelen vil opphøre. Derfor er vi tvunget til å ta denne avgjørelsen, uansett hvor vanskelig og leit det er for alle. Vi håper på forståelse med tanke å den spesielle situasjonen som ikke bare berører oss.

Ny konsert neste år

Arrangøren i Kristiansand, Dirty Old Town AS utsetter konserten til neste sommer.

– Det er en krevende og vanskelig tid for oss alle, situasjonen er ekstraordinær og uforutsigbar både for samfunnet og for oss som bedrift. Vi håper derfor publikum vil være ekstra tålmodige med oss i tiden fremover og i alle fall frem til vi har fått tydeligere retningslinjer fra myndighetene om hvordan vi skal forholde oss til den nye situasjonen, sier daglig leder, Jan K. Transeth.

Videre informerer han om at dersom du har billett til konserten 17. juli 2020, kan denne benyttes på den nye datoen, 16. juli 2021.