fbpx
skip to Main Content
FRISKT BLOD: Petter Brodersen Sørhus er bare en av flere unge spillere som Thor Jostein Dyrnes har skrevet kontrakt med.

Satser på unge talenter

I Søgne FK er det opplest og vedtatt at satsingen på de unge skal fortsette. En lang rekke juniorspillere har i det siste signert nye kontrakter. Felles for dem alle er at de har latt seg fascinere av den satsingen som Søgne FK legger til grunn. 

 

Daniel Gundersen, en av de unge spillerne, ønsket gjerne å spille i en klubb med et profesjonelt miljø, og i en klubb som satser.
Jeg ville gjerne spille for en klubb som satser på profesjonalitet, og har gode trenere som kan gjennomføre gode treninger. Det får jeg her i Søgne FK og da var ikke klubbvalget vanskelig.

Forberedt

Han tror Søgne FK vil bite godt fra seg i årets serie.
– Vi har en god stall, og er godt forspent på alle plasser. Vi har to veldig gode keepere, gode stoppere, bra backer, gode midtbanespillere, raske og gode kanter og spisser, og ikke minst, med en stall på 24 – 25 spillere, har vi dobbel dekning på samtlige posisjoner.

Dermed skulle det ligge an til mange fine opplevelser på Søgne stadion denne sesongen.

Populært akademi

Det formelig vrimler av unge spillere i klubben. Kobbelet av spillere på A-laget er nevnt, i tillegg kommer rundt 40 spillere på nivået under, alle unge, ambisiøse og ivrige.

I januar startet klubben opp sitt eget ungdomsakademi, et tilbud for jenter og gutter mellom 13 og 17 år.
– Dette er et meget spennende prosjekt, hvor våre spillere får tilbud om en ekstra trening i uken som blir holdt av vår nye A-lags trener, Thor Jostein Dyrnes, sier Jarle Olafsen.

For de ivrigste

Øktene gjennomføres på søndagene fra 19.15 til 20.30 på Toyota-banen.
– Dette er et tilbud til spillerne som har den lille ekstra interessen for fotball. De liker å trene, de er nysgjerrige, de har et ønske om å bli en bedre fotballspiller, og de må delta på alle treningene til eget lag. Vi ønsker at enda flere ungdommer ønsker å bli med, røper Olafsen.

Dette kommer i tillegg til ungdomsakademiet som startet opp i fjor. Det gjør at Søgne FK har et tilbud på onsdager for 4.-7. klassinger og fra 8.-10. klassingene på søndagene.
– I årsklassene fra 2014 og oppover har vi fulle kull, både på jente- og guttesiden. Vi er bra besatt. Flere av lagene i ungdomsfotballen har mange spillere med. I gutter 13 og 14 stiller vi med tre lag, to lag i gutter 16. 

Back To Top