fbpx
skip to Main Content
FLYTTER: Joker Skippergata må flytte fordi bygget skal rives. Butikken får nye lokaler i Lille Markens.

Flytter enda litt nærmere Markens

Joker-butikken i Kristiansand sentrum er tvunget til å legge ned, men ikke på grunn av coronavirus.

 

Joker-butikken i Skippergata 21 legger ned fordi bygget skal rives. Butikken er svært populær på grunn av den sentrale beliggenheten, fordi de har en sittekrok med vindusplass, og på grunn av at de selger varm mat i form av blant annet bakervarer som de lager selv.

De faste kundene behøver ikke å fortvile, fordi butikken dukker opp igjen, i underetasjen av Jernia Torjesen til sommeren.
– Jernia skal vel bare bruke overetasjen, i Lille Markens, forteller daglig leder ved Joker Skippergata, Per Erdvik.

Tømmes for varer

Når bygget skal rives vet han ikke. Nå har butikken, som har vært der i mange år, opphørssalg for å kvitte seg med varebeholdningen. Lokalene er allerede nesten tom for varer, men det betyr ikke at Joker Skippergata forsvinner med det samme. Nå er butikken imidlertid påskestengt, men åpner opp igjen etter høytiden.
– Vi kommer nok til å bruke noen uker på å pakke ned og rydde ut inventaret når vi har solgt ut varene, så vi er nok ikke ute før juni eller kanskje juli på grunn av ferieavvikling, røper han.

Nærmere trafikken

I mellomtiden kan den nye altså dukke opp, parallelt med avviklingen av Joker Skippergata.
Nå som de flytter enda litt nærmere Markens gate, hotellene i byen og kollektivknutepunktene, vil nok den nye Joker-butikken bli svært populær.

Sorry. No data so far.

Back To Top