fbpx
skip to Main Content
Samarbeider: Markedsansvarlig Alf Aabel fra Per Hagen A/S Bilrekvisita og innehaver av Kjellemo Bilverksted ser frem til fruktbart samarbeid.

Kjellemo Bilverksted i Sørlandsparken opplever travle dager

Etter at Daniel Nymo sluttet seg til Per Hagen A/S Bilrekvisita og BilXtra kjeden med bilverkstedet sitt har pilene bare pekt en vei: oppover.

 

-Jeg er kjempefornøyd med opplegget til BilXtra og Per Hagen A/S Bilrekvisita, og det er kundene mine også, både på pris og kvalitet som vi leverer. Men så strekker vi oss langt også og blant annet så har jeg investert mye i nytt verktøy og avansert diagnose utstyr slik at jeg kan ta service og reparasjoner på alle bilmerker samtidig som nybilgarantien opprettholdes, forklarer han.
Anledningen til at Motor Agder avlegger visitt en ettermiddag i midten av mai er at to representanter fra Per Hagen A/S Bilrekvisita, som står bak kjeden, er møtt opp for å ønske lykke til på ferden som BilXtra verksted. Kjeden teller da 12 verksteder fra Sørlandsparken til Kvinesdal.

Felles markedsføring

Daniel Nymo overtok et verksted som hadde vesentlige behov for oppgradering.
– Ett av spørsmålene var om kjedetilknytning. Jeg ble nysgjerrig på BilXtra kjeden da det var Per Hagen AS Bilrekvisita som stod bak denne, og som jeg hadde handlet mye med tidligere. Etter et møte med markedsansvarlig Alf Aabel og kjedesjef Arvid Kristiansen var jeg overbevist om at BilXtra var rette valget. Så fra januar har Kjellemo Bilverksted vært en del av kjeden, sier Daniel Nymo.
Nå kan han dra nytte av felles markedsføring på alle digitale flater og på print. Samtidig er fleksibiliteten sikret ved at han har sin egen hjemmeside som nås via lenke på den felles hjemmesiden. Det har tydeligvis fungert:

Lange dager

– Det kan fort bli natta før jeg kan ta kvelden, av og til ringer kona for å etterlyse meg, kommer det smilende fra Daniel. Han har for tiden tre ansatte hvorav en er lærling. Det kan fort bli flere, om veksten fortsetter.

Med det høye aktivitetsnivået er det vesentlig at alt av logistikk går på skinner. Der kan Per Hagen AS Bilrekvisita trekke opp ett ess av ermet:

– Vi kjører ut varer fire ganger om dagen til verkstedene våre, opplyser markedsansvarlig Alf Aabel og legger til at BilXtra verkstedene har fem års garanti på alle reservedeler som de leverer. Det opereres kun med OE kvalitet/Matching Quality, god kvalitet lik den på originalmonterte deler.

Back To Top