fbpx
skip to Main Content
GLADE: Aquaramas maskot Aqualama og daglig leder Vibeke Holm Ruud gleder seg til å ønske store og små gjester velkommen. Alle foto: Aquarama

Utvider åpningstidene i sommer

Når Aquarama endelig åpner dørene 15. juni vil det bli med flere åpne timer, slik at gjestene kan ta igjen det tapte.

Etter å ha vært stengt i over tre måneder, åpner Aquarama endelig dørene igjen for offentligheten på mandag 15. juni. Daglig leder, Vibeke Holm Ruud, forteller at det i skrivende stund blir lagt siste hånd på verket før dørene åpnes.

– Svømmeklubben har fått vært i gang en uke og nå gleder vi oss veldig til å kunne ønske øvrige gjester velkommen tilbake til oss, sier hun.

Trygge

Aquarama ble pålagt å lukke 12. mars på lik linje med skoler, idrettsanlegg og andre treningssentre i forbindelse med koronautbruddet. Av 27 årsverk, har totalt seks vært i sving i perioden med teknisk vedlikehold, administrativt arbeid og renhold.

– Vi er en gjeng med supermotiverte ansatte som virkelig gleder oss til å få gjestene våre tilbake. Vi har brukt perioden til å utføre en del planlagt vedlikehold, så nå skal det bli veldig godt å få alle tilbake igjen, forsikrer hun.
Avgjørelsen om å åpne anlegget er tatt i samarbeid kommuneoverlege Dagfinn Haarr. Han har vært Aquaramas rådgiver på smittevern.

– Han definerer anlegget vårt som et lavrisikoanlegg med tanke på smitte. Vi har også gjort grundige risikovurderinger ut ira vår bransjeorganisasjons og myndighetenes retningslinjer. Folk skal føle seg trygge når de kommer hit til oss, sier Ruud.

Gleder seg

Videre forteller Ruud at gjestene vil oppleve besøket i Kristiansands våte storstue omtrent som normalt. Hun forteller at renhold alltid har vært en av Aquaramas høyeste prioriteter, men at dette nå er trappet enda et hakk opp.

– Vi har forsterket renholdet enda mer både i samarbeid med renholdsfirmaet vi bruker, men også med interne ressurser. Alle gjester må også holde en meters avstand og ingen syke får besøke anlegget. Vi følger de samme retningslinjene som samfunnet for øvrig, så dette er jo ting folk flest har fått inn i kroppen nå, tror hun.

For å opprettholde avstandsregelen er kvadratmeterne på anlegget regnet nøye ut for å ikke slippe inn flere gjester enn at alle fremdeles skal ha god plass. Det er også gjort tiltak rundt for eksempel skliene og i dusjene. Serveringsstedene følger de nasjonale veiledningene for serveringssteder for å sikre alle en god og trygg opplevelse.

– Ved stor pågang må kanskje folk belage seg på litt ekstra ventetid, men vi har også utvidet åpningstidene slik at gjestene har mulighet til å spre seg litt mer. Vi gjør også dette for å gi folk en mulighet til å ta igjen det tapte.

Gjestene vil møte ekstremt motiverte ansatte som vil yte det vi kan av service og sikre alle en trygg opplevelse, bekrefter daglig leder.

BEROLIGER: Daglig leder Vibeke Holm Ruud forsikrer at alle forhåndsregler er tatt før åpning.
KLARE: Jarle Drivenes og Lars Repstad Håverstad gjør den siste finishen før dørene åpner på mandag.

 

 

Back To Top