fbpx
skip to Main Content

Leder – Smeigedager

Papiravisen Sørlandsavisen tar pause frem til 13. august, men nettavisen vår vil bli oppdatert daglig med nytt lesestoff. Fra høsten av vil du dessuten kunne oppleve et større mangfold i innholdet vårt på nett, i form av videoreportasjer og podkaster. Vi har den siste tiden satt i gang samarbeid med yngre krefter for å bedre speile hva befolkningen er opptatt av.

I mellomtiden kan du kose deg med dette sommermagasinet.

Sommeren har vært preget av heftelser og det som verre er, for noen. Da har det vært godt å kunne nyte mange smeigedager med tean i tanga. Turistene er tilbake i byen og uterestaurantene har åpnet igjen. Men sommeren er ikke komplett uten Sørlandsavisens sommermagasin – på hytten, i campingbilen, på frokostbordet, på stranden og ellers der vi slapper av.

I årets sommer magasin kan du nemlig lese om Andreas som fikk bildrømmen oppfylt med en kopi av den Marlon Brando kjørt i filmen Bullit, om hvordan du kan oppleve Voieskogen, om motortreffet i Høllen og om smått og stort fra Kristiansand.

Mens vi gjør oss klar til en spennende avishøst med mye nytt, skal vi kose oss med all den nye iskremen, prøve ut de nye serveringsstedene og få med oss de få festivalene og utendørs arrangementene som våger å prøve.

Husk at selv om papiravisen tar ferie, vil det være noe nytt å lese på Sorlandsavisen.no hele tiden.
Følg oss gjerne også på Facebook og Instagram for korte bulletiner og annet nytt.

Back To Top