fbpx
skip to Main Content
FORNØYD: Marianne Svendsen er storfornøyd med mottakelsen av butikken Lykkelig Liv.

Åpner ny nisjebutikk på Sørlandssenteret

Etter elleve år som franchisetaker i Enklere Liv satser Marianne Svendsen med friskt mot på egne ben med nisjebutikken Lykkelig Liv.

 

– Målet er å drive en litt annerledes butikk med et litt annet konsept enn hva folk kanskje er vant til. Vi ønsker å skille oss ut på en positiv måte med alt fra både artige og nyttige produkter, gode sko og mye helse og velvære, smiler Marianne i de samme lokalene som Enklere Liv holdt til i første etasje på Sørlandssenteret.

Spennende varer

I hele elleve år var den driftige damen franchisetaker for Enklere Liv. I 2009 åpnet butikken i Vågsbygd, deretter fulgte butikken i Markens gate etter og til sist ble det også butikk på Sørlandssenteret.
– Dessverre gikk kjeden tidligere i år konkurs for andre gang og denne gangen fikk jeg dessverre ikke forlenget kontrakten. Jeg kastet meg derfor rundt og bestemte meg for å stå på egne bein, sier hun.

Hun forteller at Lykkelig Liv fører mye av det kjente og kjære vareutvalget som kunder av Enklere Liv i mange år har satt stor pris på. Blant annet trekker hun frem skoene fra Gaitline som hun forteller at er utrolig populære blant kundekretsen.

– Dette er produkter som mange bruker og er glade i. Kundene gir tilbakemeldinger på at de er glade for at mange av disse er med videre og at vi har åpnet opp igjen i. I tillegg har vi benket opp med mange nye og spennende varer, forteller hun mens hun viser Sørlandsavisen rundt i lokalene.

Støtte lokale

Lykkelig Liv åpnet dørene 6. juni og de første månedene kunne vel knapt gått bedre. Marianne forteller at omsetningen i juli var bedre enn fjorårets. Marianne valgte å legge ned butikken i Markens gate og har satset alt på butikken i Sørlandsparken.

– Jeg er veldig glad for at jeg kunne ta med de fleste ansatte videre – både fra butikken som lå her på senteret og i Markens gate. Vi er altså de samme menneskene som kundene kjenner fra før, forteller hun.
Å være en uavhengig butikk på et stort senter er nytt og Marianne legger til at det er veldig spennende.

– Veldig mange av butikkene her er en del av en kjede og nå merker vi hvor viktig det er at kundene støtter opp rundt lokale aktører. Nå står vi plutselig uten noen i ryggen, men nå står vi også fritt til å ta inn de varene vi selv ønsker. Vi oppfordrer derfor alle til å ta turen innom, her er det et godt utvalg for de aller fleste, avslutter hun.

Back To Top